Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Macht Verfroller

Een elektrische verfroller is een geweldige manier om een ​​kamer of muur in een korte tijd te schilderen . Je hoeft niet te blijven dompelen je rol in een pan van verf. Verf wordt direct gepompt in uw rol . Vermogen verfrollers kan leggen op verf dik . Hierdoor kunt u minder lagen dan je zou met een hand roller of kwast doen . Volg deze stappen om how.Things je nodig hebt
Een power verfroller
Een penseel om de hoeken
Spuitbenodigdheden zoals plakband verf en een doek leren
Paint
Een roller mouw
Toon Meer instructies Heb Get Ready
Paint
1

Bereid het gebied dat u wilt schilderen zoals u zou doen met een schilderwerk . Reinig de muur. Zorg ervoor dat het droog en vrij van stof. Kopen van 2

Breng masking of schilderstape om gebieden die u niet wilt wachten . Leg een doek op de vloer zodat je niet krijgen verf op.
3

Verf de hoeken van de muren en de strip aan de bovenkant waar de muur aan het plafond . U wilt op zijn minst 3 of 4 centimeter te dekken. U kunt een kwast of een kleine verfroller gebruiken om dit te doen .
4

Monteer de kracht verfroller . Bevestig de rol hoes om de roller frame.
5

Haal je verf uit en neem het deksel eraf .

Plug
6 in de motor . Vermogen verfrollers kan variëren. Een gemeenschappelijke doe-het -zelf type heeft de motor zit onder de verf kan.
7

Bevestig de plastic buis naar de verfroller . Dompel het andere uiteinde van de buis in de verf . Er zal een deksel van een soort die je op de verf zijn.

Neem
8 de rol voor een proefrit . Haal de trekker over . De motor moet beginnen en je moet zien verf krijgen gepompt in de buis en tot in de rol.
Paint met een Power verfroller
9

Ga voor de wand je wilt schilderen met de roller en haal de trekker over .
10

Druk op de roller tegen de muur als je kleine druppeltjes verf sijpelt uit van de rol .
11

Ga op en neer in een rechte kolommen , overlappen de randen. Het is het beste om te beginnen vanaf de bovenkant van de muur en werk je weg naar beneden . Tenzij het ​​plafond hoog is, moet u in staat om de hele muur doen van boven naar beneden .
12

Haal de trekker over en pomp verf in de roller de hele tijd dat je rollen. Loslaten van de trekker wanneer u stopt met het rollen .
13

de hele muur , of een deel van de verf als het een lange muur .
14

Ga over de muur een tweede tijd met de roller zonder de trekker. Dit zal zelfs uit de verf en opruimen infusen .
15

Stop wanneer je klaar bent .
Clean Up
16

Gebruik uw roller te gaan over de muur zonder pompen enige verf. Dit zal enige overtollige uitstappen van de rol mouw.
17

Close-up van de verf en zet het weg .
18

Ruim de rol mouw , wielmand en handgreep zoals je zou na een soort van verf baan.
19

Maak de buis die de verf draagt ​​aan de roller , om zoveel mogelijk verf van te maken .


Vorherige Seite No
Hoe te Refinish Hout Molding

Hout gieten voegt een elegante touch aan ruimten, zowel binnen als buiten uw huis. Na verloop van tijd , kan lijstwerk van hout lijken versleten van de reguliere slijtage. Overspuiten lijstwerk van hout is een project dat tijd en moeite zal nemen , maar zal de elegantie terugzetten op uw home.Things je nodig hebt Stain Polyurethaan 120 - korrel schuurpapier 220 - korrel schuurpapier Doeken B

Meer dan ooit