Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je sponsverf een Wall

Decoratief schilderij in uw huis is een leuk project . Spons schilderen van een muur brengt je muur tot leven met een gevlekte afwerking stijl die gemakkelijk te doen . Om te gaan met de inrichting van uw kamer , moet u een interieur verf met een kleur en afwerking die past bij uw style.Things selecteer je nodig hebt
Eierschaal base coat
Paint kleur (en )
Grote , platte zee spons met middelgrote poriën
Toon meer instructies
1

Bepaal wat ruimte in uw huis en welke wand u wilt verf spons . kopen van 2

Kies een interieur kleur of kleuren die u wilt het sponged gebied. Home improvement winkels , zoals Lowe's , hebben een uitgebreide interieur verf selectie met verschillende kleuren om uit te kiezen . Vraag de winkel de geïnformeerde verkopers om u te helpen met de keuze van uw interieur verf .

Aankoop Goedkope 3 een eierschaal base coat , en gebruik deze om de muur die zal worden sponged schilderen. Dit licht - gekleurde grondverf zorgt voor een perfecte canvas voor het aanbrengen van de spons kleur verf .
4

Bevochtig de spons die u gebruikt voor spons schilderen met water en draai de spons om het uit te wringen .
Goedkope 5

Doop de spons licht in het interieur verf. Til de spons uit de verf en knijp de spons zodat het niet wordt druipende verf , maar is nog nat .
6

Dep de spons licht op de muur die je spons schilderen . U kunt de spons voor verschillende soorten patronen draaien .

Scheur 7 een stuk van de spons om spons verf deppen in de hoeken van de muur. Gebruik borstel van een kunstenaar met fijne haren te stippen schar in gebieden van de hoeken die de spons niet kan bereiken . De punten zullen mengen met de rest van de muur - spons geschilderd .

Laat 8 de muur - spons geschilderd te drogen, herhaal dan de spons het schilderen proces met zoveel kleuren als je zou willen hebben op uw muur. De meest dominante kleur moet als laatste worden toegepast.

Hoe te Paint een moderne woonkamer

Modern design benadrukt sterke geometrische vormen en gedempt , neutraal inkleuring . Deze minimalistische elementen zijn gekoppeld met af en asymmetrische vormen , kromming of springt van heldere kleur om het oog te trekken inch wezen , modern ontwerp maakt gebruik van subtiele , hoekige achtergronden van visueel interessante foregrounds meer uitgesproken te maken. Om dit stilistische doel te ber

Meer dan ooit