Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een combinatie plein

Iets eenvoudigs als een combinatie vierkant kan een beetje verwarrend zijn als je niet weet hoe het te gebruiken . De combinatie plein neemt een beetje kennis over het krijgen van die driehoek , vierkant ogende ding heet de combinatie plein om te werken voor you.Things Je
veiligheidsbril nodig
Potloden
Afschrijven hulpmiddel
Scrap boord
Toon Meer instructies
1

Gebruik maken van de combinatie plein bij het doen van elke vorm van houtbewerking als de meeste van de bezuinigingen zijn in een hoek van 90 graden . De combinatie plein komt in een verscheidenheid van formaten ; maar de meest voorkomende is de stalen regel mes met een verstelbare driehoek aangesloten die kan worden gebruikt voor het meten van hoeken en schuine sneden . De driehoek kan worden aangepast voor een 45 of 90 graden gesneden . Kopen van 2

Test je vierkant op juistheid met behulp van een blanco vel papier met een rechte rand en met tape aan een stuk hout met een rechte rand .

trekken 3 een rechte lijn en meet het tegen de rechte lijn van het bord. Als de twee evenwijdige lijnen , uw plein is accuraat . Een andere test is om een ​​lijn te trekken . Dan flip het vierkant en trek een lijn met de andere kant . Dit geeft aan of het plein is niveau en niet gebogen of kromgetrokken .
4

Teken een lijn met de combinatie vierkant door het plaatsen van je potlood op de positie waar u de lijn wilt , waardoor het plein tegen je potlood en tekenen van de lijn .
5

Teken een schuine lijn door hengelen het plein en houden het vast met je wijsvinger . Voor fijnere lijnen dan een potlood , moet er een kraspen hulpmiddel gelegen in de kop van de driehoek.
6

Snijd een langsrichting door het aanpassen van de driehoek op de juiste afstand . Dan plaats je potlood langs het plein bewegen , zowel op hetzelfde moment .

Hoe te Sheetrock Over Bakstenen Installeer

Veel oudere woningen zijn voorzien van bakstenen muren die , terwijl stevig en prachtig, mag niet jouw persoonlijke stijl versieren vullen . Als je klaar bent voor een nieuwe look in uw woonkamer bent , rond de haard of in een andere kamer van uw huis die niet gepaard gaat baksteen , opknoping Sheetrock overheen kan helpen . Gipsplaat of gipsplaat , is eenvoudig te installeren en zorgt voor een vl

Meer dan ooit