Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Straight Lines Paint

de laatste hand aan een paint job kan moeilijk zijn , vooral als u accentueren een kamer met een rechte lijn. Het lijkt erop dat het niet uitmaakt hoe hard je tape uit een gebied , is er altijd een infuus dat je look ruïnes . Het schilderen van een rechte lijn op een muur hoeft niet moeilijk te zijn . Lees verder om te leren hoe om direct lines.Things Je
Base kleur verf
Accent kleur verf nodig
Meetlint
Straight edge of krijt snap lijn
tape Kunst verven
Brush of roller
plamuurmes
Toon meer instructies
1

Kies waar u de rechte lijn om op de muur . Schilder een jas van de muur basislaag over het gebied u van plan voor de rechte lijn . Overlappen de geplande voor de rechte lijn plek. Laten drogen .

Meet Pagina 2 van de afstand tussen waar u wilt dat uw rechte lijn en het plafond aan de ene kant van de kamer en een merk te maken . Herhaal aan de andere kant van de kamer.

Gebruik 3 een rechte rand, laser leveller of krijt snap lijn om een ​​rechte lijn over de volle lengte van het te schilderen oppervlak te creëren . Meet de afstand tussen de lijn en het plafond op verschillende intervallen langs de wand zodat de rechte lijn . Herhaal dit proces tot je een rechte lijn.
4

Tape over je gestrekte lijn schilderstape . Ga over de band een paar keer om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen of hiaten waar verf doorheen kan druppelen .
5

Verf de afgeplakte -off met de accentkleur . Verf over de rand van de tape om de rechte lijn te creëren . Laat het goed drogen.

Verwijderen 6 voorzichtig de tape om de rechte lijn te onthullen . Verwijder voorzichtig druppels met een plamuurmes . Raak het gebied met de basiskleur .

Wat voor soort verf kan u gebruik maken op Badkuipen

? Voordat u tijd en geld besteden scheuren uit die oude , vermoeid uitziende bad , overweeg dan schilderen . Ja , schilderen . Overspuiten van je badkuip is niet erg moeilijk , maar het selecteren van de juiste soort verf is cruciaal. Identificatie Omdat badkuipen worden blootgesteld aan water en dagelijkse slijtage , de verf meest aanbevolen voor gebruik bij het ​​overspuiten van een is een EP

Meer dan ooit