Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Indoor Huis Schilderen >> Content

Hoe te Bubbles corrigeren na het schilderen van hout fineer

Bubbles of blaren op geschilderd hout fineer en andere gladde oppervlakken worden meestal veroorzaakt door vocht of damp gevangen onder de verflaag . Dit gebeurt meestal wanneer ofwel het oppervlak of de lucht bevat veel vocht , of als het erg warm is . Hoewel het kan worden alarmerend om grote bellen te zien over je nieuwe laklaag , is het gemakkelijk te corrigeren - en als je geluk hebt , corrigeert zichzelf soms . Als de verf op het hout fineer opborrelt na enkele dagen zijn verstreken , heb je een ander probleem dat een beetje meer werk zal nemen om fix.Things je nodig hebt
Verfschraper
Schuurpapier of schuurspons Heb je al primer Heb verf
Toon meer instructies Heb verf Bubbles up binnen een paar uur
1

Afwachten wat er gebeurt als de verf borrelt binnen een paar uur van de schilderkunst . Open ramen , zet een ventilator of gebruik een ontvochtiger om de luchtvochtigheid en de snelheid drogen te verminderen . Het kan tot 24 uur voor de damp of vocht kan verdampen door de verflaag , en soms krimpt terug naar beneden en houdt zich perfect . Kopen van 2

Schraap de bubbels weg als ze niet verdwijnen na 24 uur . Verwijder alle losse verf met een plamuurmes of beitel randen schraper . Schuur het gehele oppervlak glad met 20 schuurpapier of een medium - fijn schuren spons .
3

Prime een van de kale fineer met dezelfde primer die u eerder gebruikte . Wacht tot u het geheel drogen en schilder twee lagen over de primer gebieden , volgende label aanwijzingen voor droogtijden .
Paint Bubbles Up Na een paar dagen
4

Let voorzichtig schraap een borrelde gebied van verf. Als het schraapt helemaal naar beneden om de houtfineer , geeft dit de eerste laag primer of verf heeft niet goed gehandeld op grond van het fineer . Verf die uit de buurt van de vorige laag verf of primer bubbels niet heeft gehandeld op die jas .
5

Schraap de losse en borrelende verf weg . Dit kan vrijwel volledige verwijdering van de verf nodig , aangezien het kan allemaal los . Schraap zoveel als je kunt, en grondig te schuren het gehele oppervlak .
6

Prime bloot en geschuurd gebieden met getinte schellak of een hechtprimer . Laat het goed drogen en verf het fineer met een of twee lagen verf .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1002074343.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.