Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen Oude Verf Van kelderwanden

Verwijderen van oude verf af kelderwanden is een tijdrovende inspanning. Kelderwanden een uitdaging omdat het cement muren zijn poreus , en dit maakt het verwijderen van verf moeilijk . De verleiding is om alle losse verf af te schrapen en vervolgens opnieuw te schilderen de muren. Dit is een optie . Echter , met iets meer inspanning is het mogelijk om alle oude verf te verwijderen . Dit is de beste oplossing als het ervoor zorgt dat de wanden goed schoon zijn . Vervolgens kunt u scheuren repareren en kit indien nodig , en je kunt een nieuwe laag verf toe te voegen om de muren kijken merk new.Things je nodig hebt
plastic of papier zeilen
Tape
Putty messen
Verf scrapers
Draadborstels
Masker
Wasmiddel
Handdoek
Rags
Alcohol
Werkhandschoenen
Peel Away 1 of Peel Away 7

Toon meer instructies
1

Bedek de kelderverdieping met dekzeilen . Het is belangrijk om de vloer te dekken omdat ontlakken een rommelig proces. U kunt goedkoop plastic of papieren zeilen gebruiken, maar plak ze op de grond om ze op hun plaats te houden .

Schraap Pagina 2 uit alle losse verf . U kunt een plamuurmes , verf schraper of staalborstel gebruiken . Het is niet nodig om veel tijd door te brengen in dit stadium. Bescherm jezelf met een masker . Gewoon lopen rond de kelder en knock off losse verf. Als het niet gemakkelijk loskomt , dan maak je geen zorgen over.

Bepaal 3 als de oude verf is op basis van olie of latex . Deze informatie is nodig om te beslissen wat voor soort verf stripper te passen . Reinig een klein gebied van de muur met warm water en afwasmiddel . Droog het met een handdoek . Dompel een doek in alcohol en wrijf over het gebied. Als verf komt uit op het doek , de oude verf is latex . Als er geen verf of een zeer kleine hoeveelheid komt uit op het doek , dan is verf op oliebasis .
4

Breng de verf stripper aan de muur. Er zijn verschillende soorten van chemische afbijtmiddelen . Het beste is om te gebruiken is Peel Away . Het is milieuvriendelijk en minder rommelig te werken. Als de oude verf op oliebasis , gebruiken Peel Away 1 . Als het latex verf , gebruik Peel Away 7 . Trek werkhandschoenen en concentreren op een gedeelte per keer . Peel Away is een pasta die worden ofwel verspreid kan op of gespoten op . Zodra de pasta wordt toegepast, wordt het bedekt met gelamineerd papier strips . Laat de pasta zitten 's nachts . Schil de strips af . De pasta en de meeste van de strips zal loskomen op het papier .
5

Voltooi de baan met een draad borstel . Bits verf kan op de muur blijft . Deze kunnen worden schoongemaakt met een draad scrub borstel of schuursponsje
6

Ruim het papierstroken en de dekzeilen . De snelste manier is om de stroken papier in het midden te zetten en rol ze op in het zeil . Plaats alles buiten in de vuilnisbak .

Hoe naar Double Stick Foam Tape Get Off de Drywall

Dubbelzijdig plakband kunt u fotos , kunstwerken , licht rekken en andere items hangen van uw muren . De schuimband is een favoriet vanwege zijn sterkte en duurzaamheid , maar het kan moeilijk zijn te verwijderen als het niet langer nodig . Als je gewend dubbelzijdige foam tape om fotos en andere items monteren op je gipsplaten , gebruik maken van de juiste technieken en de juiste oplosmiddelen ,

Meer dan ooit