Huis Tuin

Huis Tuin

Primitieve kabinet Wax schildertechnieken

Breng warmte en een oud - timey gevoel aan uw keuken kasten met primitieve was schilderen . Dit is niet een moeilijke taak , zelfs als je niet artistiek geneigd en kan een goedkope manier om nieuw leven aan oudere , versleten kasten brengen . Antieke uw kasten met wax schilderij , met behulp van je eigen creativiteit en een breed assortiment verven , beitsen en glazuren aan uw interieur passen . Waxen om Reveal Natuurlijke of gebeitst hout

Je kan besluiten dat wanneer u weg wrijf je top verf kleur , wilt u hints van de onderliggende hout te tonen door. Het hout kan natuurlijke en onafgewerkte worden overgelaten of u kunt hints van al gekleurd en gelakt hout tonen door te laten . Breng de wax om gebieden van het hout te kiezen , verf de kasten , opwrijven de verf uit de buurt van de was gezette gebieden .
Hints van Painted Kleur

Kies een basis verf kleur , vacht gebieden van het met was, en vervolgens de bovenste laag aanbrengen in een andere kleur. Wanneer u weg wrijf de toplaag , zal hints van de onderliggende kleur tonen door. Voor een primitieve look, kies zachtere tinten die uw interieur aan te vullen . Sommige bedrijven verkopen melk verf in de kleuren die vaak 100 of meer jaar geleden werden gebruikt . Deze omvatten zacht groen en blauw , gedempt tan en zachtgeel . Voor een authentieke uitstraling , gebruik romig wit in plaats van helder wit voor uw top kleur. Ouderwetse verf was nooit beschikbaar in zuiver wit omdat de lijnolie gebruikt in de formule gaf het een romige gele tint .
Het toepassen van de Wax

een primitieve look, van toepassing was op de gebieden die van nature zouden worden gedragen op uw kasten . Typisch deze zal rond de kast kan of lade trekt langs de randen van deuren en laden en langs de randen van verhoogde gieten of op hoeken . Gebruik wax spaarzaam als de bovenste kleur en de onderliggende hints van kleur zeer merkbaar anders zal zijn ; anders kun je eindigen met een wat opzichtige look. Er is geen noodzaak om speciale wax kopen - . Elke kaars werkt prima , tenzij je wilt gekleurde was , verkrijgbaar in ambachtelijke winkels
Schuren en Polijsten

Don ' t gebruik van 120 - korrel of zwaarder schuurpapier weg van de wax buff de verf . Hoewel het een beetje sneller , loopt u het risico krassen op de verse verf en onthullend te veel van het onderliggende oppervlak. Voor een primitieve, verouderde look die u wilt uw kasten op natuurlijke versleten uitzien . Gebruik 220 - grit of fijner schuurpapier , of fijn staal of koper wol .
Finishing Touches

Als je lak van hoge kwaliteit te gebruiken , is er geen noodzaak tot toepassing van een duidelijke beschermlaag aan de kasten . Toch kan een licht getint glazuur de kleur verzachten en geven een antieke look. Meng een beetje omber kleurstof met duidelijke glazuur , en een of twee lagen van toepassing op de kasten .

Niet scharnieren en kabinet hardware vergeten. Uw kasten zal niet authentiek primitieve kijken als u heldere messing of chrome hardware gebruiken . Kijk voor verouderde messing , smeedijzer, keramiek of ander ouderwets soort hardware om uw kasten geven een authentieke uitstraling .

Hoe maak je een gladde afwerking krijgen met behulp van Latex Verf

Veel mensen toe te voegen thinner om latex verf penseel vlekken op gelakte oppervlakken te elimineren en een gladdere afwerking . Echter , verfverdunner wateren alleen beneden de verf zonder enige echte hulp in het gladstrijken van de finish. Een latex verf conditioning additief zoals Floetrol , gemaakt door Flood , een beits en verf additief bedrijf , is de keuze van professionele schilders . Lat

Meer dan ooit