Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Indoor Huis Schilderen >> Content

Hoe maak je Snijd in een plafond met Paint

Snijden in een plafond met verf is het proces van het schilderen van de buitenkant van het plafond . Doe dit met een penseel en mini roller zodat de grotere rol hoeft niet zo dicht bij de hoeken van de kamer te rollen . Het snijden van een plafond betekent ook snijden rond een licht armaturen . U kunt gebruik maken van A-frame ladders of steigers , afhankelijk van de hoogte van het plafond . Het doel is om zo recht te krijgen mogelijke lijn tussen de muurverf en het plafond verf. Wat je nodig hebt
A-frame ladder Pagina 2 -inch tape
Verf
Hand -held houder verf
Penseel
Mini roller
Toon meer instructies
1

Stel een ladder in een linkse hoek van de kamer . Dit zal u toelaten om te werken van links naar rechts . Kopen van 2

Pak een worp van 2 - inch low - klevende plakband en beklim de ladder . Trek de tape van de rol met je linkerhand terwijl de band rollen in je rechterhand . Plaats het losse uiteinde in de hoek , zodat de breedte hangt naar beneden en de lengte ervan loopt langs de bovenrand van de muur.
3

Plak de bovenrand van de tape om de bovenste hoek van de muur en schuif je linkerhand vingers over de rand . Trek de tape van de muur met je rechterhand als de lijn krijgt off track . Trek een paar meter van de rol en klim naar beneden en verplaats de ladder. Klim terug en herhaal dit totdat u de hoek rand tussen het plafond en de muur hebben gemaskeerd . Houd de bovenrand van de band zo recht mogelijk . Masker uit alle plafond lampen .
4

Vul een hand-held houder verf met een paar centimeter van de verf. De houder moet groot genoeg zijn om een penseel en een mini roller tegemoet te komen .
5

Dompel de haren van het penseel op en neer in de verf totdat ze worden geladen met verf . Stel de ladder in een linkse hoek van de kamer en klim naar de top.

Reach 6 tot aan de hoek van het plafond en de haren op het oppervlak . Beweeg de borstel over het oppervlak tot de verf in de haren uit loopt. Re - dip de kwast in de verf en breng een andere slag oppakken waar de laatste slag was gebleven. Duw de verf in de hoek, zodat het nauwelijks raakt de rand van het afplakband . Dit zal de verf te houden sijpelt onder de tape rand .

Run 7 de mini roller heen en weer over de verf te glad uit elke penseel lijnen . Breng voldoende verf met de kwast te schilderen van de muur en in het plafond minstens 4 centimeter . Veer de verf uit in het plafond met de verfroller aan een harde lijnen te elimineren. Verplaats de ladder naar rechts om verder te gaan waar je gebleven was .
8

Snijd helemaal rond het plafond en rond de lampen . Wacht drie tot vier uur en daarna een tweede laag aanbrengen . Wacht een uur en verwijder vervolgens al het plakband .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1002074130.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.