Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Indoor Huis Schilderen >> Content

Hoe te Paint Flat Plafonds

Schilderen van een vlak plafond is een vrij routineklus . Een penseel wordt gebruikt om te gaan over de omtrek van het plafond , en een roller wordt gebruikt om de rest van het plafond te schilderen . Flat verf is de meest voorkomende vorm van verf voor de meeste plafonds , omdat het niet licht te reflecteren . Dit helpt om onvolkomenheden , alsmede rollerlijnen verbergen. Een uitbreiding paal bevestigd aan de roller kan het mogelijk maken om het grootste deel van het plafond bedekken zonder het gebruik van een ladder.Things Je
Roller cover, 1/2-inch dutje
Roller kader
Uitbreiding nodig pole
Painter's plastic
Schilder druppel doeken
A-frame ladder
Flat interieur verf
Handheld verf houder
Penseel
Verfbak
Toon meer instructies < br >
1

Schuif een rolluik met een 1/2-inch dutje over de as van de rol frame. Schroef een uitbreiding stok in schroefdraad handvat van het frame . Kopen van 2

plastic Lay schilder over de vloer . Leg druppel doeken rond de omtrek van de kunststof waar het de wanden . Met behulp van de druppel doeken elimineert de noodzaak om de band naar beneden plastic .
3

Opzetten van een A-frame ladder in een hoek van de kamer .
4

giet 2 centimeter van platte verf in een handheld verf houder . Klim op de ladder. Dip een penseel in de verf , zodat een centimeter van de haren vallen .
5

Veeg de verf van de zijkanten van de borstelharen met de lip van de houder verf. Dit zal zorgen voor de verf druipt niet , terwijl je de borstel verticaal houden . Als u niet de muren schilderen , knip of verf een rechte lijn in de hoek tussen de muur en het plafond . Houd de verf op het plafond en laat de borstel raakt de muur. Als u van plan bent om de muren te schilderen , hoewel, je hoeft niet zo voorzichtig zijn , want je zult ze moeten doen nadat het plafond is afgewerkt .

Verf
6 helemaal rond de plafond met de borstel , die ongeveer 4 centimeter van de omtrek helemaal rond de kamer. Verplaats de ladder met de klok mee als je gaat. Dompel de kwast in de nieuwe verf na elke slag .
7

Giet 1/2 liter vlak plafond verf in een verf lade in het midden van de vloer . Doop de roller in de verf tot de vezels van het dutje verzadigd maar niet druipen .
8

Loop naar de ene kant van de kamer en leg de rol in de hoek , loodrecht op de wand . Overlap de geschilderde rand van een inch en rollen van het ene uiteinde van het plafond naar de andere . Rol terug over hetzelfde gebied om zelfs uit de verf en glad uit elke roller lijnen . Zorg ervoor dat zelfs uw druk. Houden van de voorlijst precies verticaal zal roller lijnen te minimaliseren .
9

Doop de roller terug in de lade verf en beginnen aan een tweede passage over het plafond , overlappen de eerste pas van 2 centimeter. Herhaal dit totdat het gehele plafond is geschilderd van grens tot grens . Strijk de verf lijnen tussen passes door heen en weer over hen met het midden van de rol .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1002074106.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.