Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een roestige houten paneel Bedroom Paint

Weinig dingen dateren van een slaapkamer meer dan de oude houten lambrisering . U kunt panelen bedekken met verf , maar schilderen over houten lambrisering vereist een aantal specifieke prep werk . Toe te voegen aan de moeilijkheden , kan oude houten lambrisering lelijke roest plekken voorzien . Na verloop van tijd , de spijkers of nietjes gebruikt om de panelen oxideren installeren. De oxidatie creëert roodachtige verkleuring in de buurt van de spijker en nieten gaten . De roest verkleuring zal geleidelijk sijpelen door verflagen als je niet prime het oppervlak properly.Things Je
schuursponsje
300 - korrel schuurpapier nodig
Trinatriumfosfaat
Sponge
Schilder tape
Plastic vellen
Liquid deglosser
Rag
roestwerende primer
Algemene doel interieur primer
Medium - dutje roller
Flat latex verf
Show meer instructies
1

Schrob de roestige plekken met een schuursponsje . Niet te krachtig schrobben . U wilt kloppen roest zonder krassen op de lambrisering. Als de roest niet loslaat op zijn eigen, forceer het niet . Kopen van 2

Zand de resterende roest met 300 - korrel schuurpapier . Deze fijn schuurpapier buffs resterende roest patches die niet los kwam van het schuursponsje .

Reinig 3 de lambrisering met trinatriumfosfaat en een spons slaapkamer .
4

Breng vloeibare deglosser de lambrisering , met behulp van een doek . Veel vloeibare deglossing oplossingen werkt bijna onmiddellijk , en u kunt afvegen deglosser slechts een paar seconden na het aanbrengen. De op panelen hout kit is moeilijk te overschilderen , en afschuren van deze toplaag kan de bekleding beschadigen. Liquid deglosser verwijdert zowel glanzend en mat lambrisering kit zonder complicaties .
5

Spot - prime de nagel en nieten merken met roestwerende primer en een synthetische borstel penseel. Roestwerende primer zal betrekking hebben op alle resterende roest verkleuring , en voorkomt toekomstige roestafzettingen sijpelt door de verf . Wacht minstens twee uur voor de primer te drogen te starten.
6

Prime de hele slaapkamer muur oppervlak met een general-purpose interieur primer . Gebruik een medium - dutje roller op de belangrijkste panelen beklede oppervlakken en een synthetische borstel voor de randen. Wacht 24 uur voor de primer te drogen en te genezen .
7

Verf de houten paneel slaapkamer muren met platte latex verf . Medium - nap rollen maken korte metten met grote gebieden , terwijl de synthetische - borstels zijn nuttig op de randen en hoeken .
8

Verwijder de tape van de schilder en kunststof platen na 24 uur .

Hoe de perfecte Edge tussen een muur & Paint Plafond

Wanneer u een hoop tijd en geld in uw verf baan , je wilt dat het spectaculair uitzien . Weinig dingen kunnen afleiden van een grote paint job als een slordige lijn , vooral als je een groot kleurverschil tussen het plafond en de muur kleur . Als je niet zeer ervaren als een schilder , met behulp van schilderstape is veruit de beste manier om de perfecte rand tussen de muur en het plafond schilder

Meer dan ooit