Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Indoor Huis Schilderen >> Content

Gemakkelijkste manier om Douche Tegel regrout

De mortel tussen de tegels in een douche beschermt het hout eronder tegen waterschade en rot . Grout heeft ook een decoratieve kwaliteit , omdat je bijna elke kleur specie te contrasteren met of overeenkomen met uw bestaande inrichting kunt selecteren . Het verwijderen van bestaande grout en te vervangen is een eenvoudig proces , en het is eenvoudig te doen met een supercutting tool die mechanisch zaagt weg de oude specie. Wat je nodig hebt
Grout supercutting hulpmiddel
Diamantzaagblad
veiligheidsbril
Beademingsmasker
Grout zag
penseel met harde haren
Shop vacuüm
2 emmers
grout
Water
Grout zweven
Sponge
Toon meer instructies
1

Plaats een grout supercutting tool met een diamant zaagblad . Zet een veiligheidsbril en een beademingsmasker . Kopen van 2

Zet de supercutting gereedschap en steek het mes in de eerste verticale grout lijn . Trek langzaam het gereedschap langs de muur , het uitgraven van de specie tot een diepte van ten minste 1/8 inch . Wanneer je knip de verticale grout lijn , overschakelen naar het uitsnijden van de bovenste horizontale lijn zodat je armen niet zo moe.

Herhaal dit 3 uitgraven van de voegen in de douche , afwisselend verticale en horizontale lijnen , totdat u verwijdert alle voegen lijnen . Als er enige lijnen die je niet kunt bereiken met de supercutting gereedschap , graven die welke met een gewone mortel zaag met een stalen blad .

Go 4 over al de voegen met een stijve borstel te verwijderen losse grout en stof . Voer de slang van een winkel vacuüm boven de voegen .
5

Meng je voeg in een emmer met water volgens de specie verpakking. Gebruik een grout vlotter te grout schep uit de emmer en storten het op de douche muur , te beginnen bij de top van de muur in een hoek . Houd de grout vlotter bij een hoek van 45 graden aan de muur en sleep het diagonaal over de tegel oppervlak , waardoor de mortel op de lijnen . Grout zo veel van de tegel als je kunt in 5 minuten .
6

Doop een spons in een emmer schoon water en voer het uit over het oppervlak van de tegel gevoegd om eventuele overtollige specie te verwijderen . Spoel de spons uit en herhaal het wassen van de tegel oppervlak , indien nodig.
7

Doorgaan voegen over het oppervlak van de tegel douche horizontaal , beweeg naar beneden dichter bij de grond . Alleen grout zo veel als je kunt in vijf minuten moet pauzeren om de tegel oppervlakken spoelen . Ververs het water in de bak spoelen als het bewolkt wordt .

Laat
8 de specie remedie volgens de aanwijzingen op de verpakking .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1002013527.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.