Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Indoor Huis Schilderen >> Content

Veilige manieren om te overschilderen Hoogglans Enamel

Hoogglans verf , door zijn gladde oppervlak , niet goed absorbeert verf zonder de juiste voorbereiding van het oppervlak . Om dit te doen , hoeft u niet om de verf volledig te strippen , maar het is belangrijk om er zeker van dat de verf geen resterende glans te maken. Gloss een verf van het verwijderen zal een toplaag te houden , of latex of oliebasis . Zelfaanzuigende Verf

alle doeleinden zelfaanzuigende verf is verkrijgbaar in huis winkels en is geformuleerd om de stap van priming te verven oppervlakten overslaan. Bij het schilderen dan glanzend email , kies een zelfaanzuigende verf die is van hoge kwaliteit om mogelijke toekomstige problemen te voorkomen met peeling .
Primer

toepassen primer zoals Kilz boven de glanzend email alvorens de verf verbetert de hechting van de toplaag verf aan het oppervlak . De primer daadwerkelijk bijt in het oppervlak dat moet worden geschilderd . Daarnaast primer kunt u een meer gevarieerde groep van huis verven dan er beschikbaar zijn te gebruiken met behulp van zelf - priming verven . Talrijke soorten primer zijn beschikbaar , dus wees zeker van een primer die is geformuleerd om te werken met emaille verf gebruiken .
Schuren

schuren van het oppervlak is de meest effectieve, waterdichte manier om een glanzend glazuur bereiden voor verf. Gebruik een palm schuurmachine uitgerust met een 120 - korrel schuurpapier om de glans vóór schilderen scuff . De minuscule krasjes in het oppervlak geven de bovenste verflaag iets vast te pakken, te voorkomen dat het afpellen van de eens glanzende glazuur oppervlak .
Liquid deglosser

Liquid deglosser werkt op dezelfde manier schuurpapier doet , maar het is veel sneller stofvrij proces . Breng de deglosser de lakverf , en volg de aanwijzingen op de verpakking voor het verwijderen van de deglosser en dan het schilderen van de ondergrond . Verschillende fabrikanten hebben verschillende eisen voor het gebruik van de chemische stof .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1002013474.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.