Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Indoor Huis Schilderen >> Content

Goede verf kleuren voor Utility Kamers

De bijkeuken is meestal niet de meest bezette kamer in het huis , noch zal je daar vermaken . Dat gezegd hebbende , als je het herschilderen van het of overdoen , zal je nodig hebt om kleuren te kiezen . De tinten die u selecteert zal afhangen van prioriteiten - of u nu een eenvoudige plek om te werken moet of dat je wilt wat leven of zelfs sommige patronen en ontwerpen te injecteren in de bijkeuken . Utilitaire

Wit is de gemakkelijke keuze , maar er zijn rassen van witte buiten de briljante ziekenhuis wit. Off - blanken komen in koeler of warmer tinten , elk met een nauwelijks waarneembare adem van kleur. Deze kleuren verwijder de schittering van zuiver wit terwijl de kamer bijna net zo helder. Probeer een zeer licht grijs voor een kleur die stof beter zal verbergen .
Neutraal

Neutraal zijn smaakvoller dan utilitaire kleuren, maar conservatief genoeg om de bijkeuken te houden van het kijken levendiger dan je zou wensen. Zacht, licht tans zoals zand of licht taupe zijn kleuren die meer tint zal injecteren dan gebroken wit , maar zal nog steeds aantrekkelijk verschijnen . U kunt verder weg te gaan met een donkere neutralen als u wilt dat de muren meer prominent zijn of moeten de extra hulp schuilplaats grime . Kleuren zoals linnen of latte zijn iets donkerder neutralen die goed zal sparren een werkruimte .
Matching Colors

Passend bij de tinten van bijkeuken toestellen , rekken of andere reeds bestaande armaturen is een optie die kleur geeft op een manier die de ruimte harmonieert . Beige , kersen of andere apparaat kleuren kunnen worden afgestemd met stalen van uw verf stopcontact of handelaar en geschilderd op de muren. Voor toestellen in wit, grijs , roestvrij staal of soortgelijke afwerking , voeg een scheutje van welke kleur je wilt , omdat deze tint - neutrale afwerking overeenkomen iets .
Ontwerpen

een meer levendige ruimte , schilderen sommige strepen . Strepen kan worden toegepast met behulp van plakband, waardoor het een paint job die kan worden uitgerold maakt . Complementaire kleuren ( zoals blauw met oranje ) hebben een " wow"-factor . Meer subtiele mengsels van neutralen zijn ingetogen maar produceren subtiel contrast. Stencils zijn een andere snelle manier om levendige ontwerpen toe te voegen . Veel kan worden aangebracht met foam rollers . De stencils - hetzij hier en daar of als all-over patronen gebruikt - zijn dynamisch en kan worden geschilderd door een beginnende

.
From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1002013453.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.