Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik veilig water te halen uit een Basement

Een ondergelopen kelder is altijd veel werk, maar het kan een gevaar voor de veiligheid ook. Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de overstromingen en een beschermende kleding wanneer u de kelder gaan. De puinhoop kan veilig worden gereinigd met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen . Wat je nodig : Houten of plastic stoel en /of mopsteel
Mops en emmers
Pump- dompelpompen elektrische of niet -afzinkbare gas aangedreven
u moet mogelijk een verlengsnoer nodig

Toon meer instructies Heb Stroop je hemdsmouwen
1

Clean licht overstromingen eenvoudig en veilig . Als er slechts een centimeter of twee van water, kunt u opruimen veilig genoeg zonder beschermende kleding . Gebruik een natte en droge winkel vacuüm als je er een of gebruik dweilen en emmers . Leeg de gevulde mopemmers buiten of in een commode of zinken .

Be 2 hoede voor dieper water . Water geleidt elektriciteit , zodat u grote voorzichtigheid moet gebruiken wanneer gaan in een ondergelopen kelder. Gebruik beschermende kleding - zware rubberen laarzen en handschoenen die absoluut niet lekken . Raak niets aan totdat u de stroom uitgeschakeld. Als de schakelaar is hoog gebruik een houten of kunststof stoel (niets metaal) om op te staan ​​of gebruik een bezem of mop handvat om de schakelaar omzet .

Gebruik 3 een pomp voor dieper water . Huur een dompelpomp . Je moet stopcontact en verlengsnoeren van de buren gebruiken . Deze pompen trekken water door een basiseenheid en in een gewone tuinslang . Zorg ervoor dat de slang stabiel is en dat het water uit de buurt van het huis loopt .

Bel
4 een pro. U kunt een loodgieter bellen om het probleem op te lossen als ze de benodigde apparatuur zou moeten hebben. Dit is niet de meest kosteneffectieve oplossing , maar als het hanteren van een pomp is een probleem ( of u niet kunt vinden een te huur) het kan de beste optie zijn . Als u een loodgieter niet kunt krijgen , kunt u proberen de plaatselijke brandweer als sommigen zullen komen en u te helpen. Hun pompen zal niet uit de laatste 2 " dus gewoon dit te doen voor diep water . Het probleem met dit is dat je dan nog steeds een grote schoonmaak te doen nadat ze vertrekken .
5

Bekijk alle de opties . Je kunt soms een marinier of een elektrische benodigdheden winkel die dompelpompen gerund door 12 volt accu's te verkopen. Zorg ervoor dat de batterij is in een zeer veilige , droge plek en pas daarna zet de pomp onder water en sluit deze .

6

Check out de laatste optie . Je kunt een gas aangedreven pomp die niet onder water kan worden gebruikt gebruiken . Je moet de inlaatslang in gebracht door middel van een venster of de trap af en zorg ervoor dat de output is ver van het huis . Deze pompen zijn alleen nodig voor diepere overstromingen.

Vorherige Seite No
Hoe evalueren Accordion Hurricane Shutters

Evaluatie orkaanblinden zal ervoor zorgen dat u de meest veilige accordeon luiken en de beste kwaliteit installatie . Accordeon luiken zijn permanent geïnstalleerd boven een raam of deuropening , en je kunt ze schuiven om te sluiten . De evaluatiemethoden kan variëren door lokale gebouw afdelingen omdat ze verschillende eisen voor de luiken die worden verkocht en geïnstalleerd in hun rechtsgebied

Meer dan ooit