Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om veilig te blijven tijdens een orkaan

De overgrote meerderheid van de mensen die in "hurricane alley " blijft veilig tijdens een orkaan . Orkanen kunnen killer stormen , en je moet weten wat te doen om veilig te blijven . We hebben nu ruim van tevoren wanneer er een orkaan is onze richting . Het is aan ons om een ​​geïnformeerd besluit over wat te doen. Instructies
Als u van plan om
1

Evacueren vroeg evacueren ! Evacuaties kan besteld worden door de staat of lokale ambtenaren , of je in een evacuatie zone kunnen leven . Zoek uit of u woont in een evacuatie zone door te bellen naar uw provincie beheer van noodsituaties kantoor. De meeste doden en gewonden in zones die zijn besteld worden geëvacueerd , maar mensen kiezen voor een verblijf . Luister naar uw lokale nieuws voor tot op de minuut informatie . Als u ervoor kiest niet te evacueren , bedenk dan dat de politie en reddingsdiensten je niet kan bereiken tot de storm voorbij is. Kopen van 2

Bepaal waar je zal gaan . Een lokale schuilplaats moet uw laatste optie zijn. Ze zijn druk, warm en helemaal niet prive. U moet uw eigen benodigdheden mee te nemen. Het is voor jonge kinderen of ouderen in een aangewezen schuilplaats bijzonder moeilijk . Als u ziek bent of speciale behoeften , moet u afspraken maken met uw provincie aan de speciale behoeften shelter te worden vervoerd . Huisdieren zijn bij de meeste schuilplaatsen niet geaccepteerd , dus ze moeten ook naar een aangewezen huisdier onderdak. Het is veel makkelijker met een vriend , familielid of een verblijf in een motel .

Monteer 3 een noodevacuatie kit. Onder andere belangrijke documenten en foto's , een lijst met telefoonnummers , contactpersonen voor noodgevallen en medische informatie . Vergeet niet verzekeringspolissen en foto's van uw huis en de inhoud . Pak kleren , voedsel, water , medicijnen , toiletartikelen , baby en kinderen nodig heeft, huisdier nodig heeft en alles wat past in uw auto die je niet kan verdragen om te verliezen . Vergeet niet kaarten , gereedschap voor uw auto , mobiele telefoon en een EHBO-kit . Pack voor minstens een week verblijf voor iedereen
4

Vul uw voertuig met gas ruim voor vertrek . Benzinestations zijn waarschijnlijk lange lijnen hebben en kan zelfs uit gas op het laatste moment .
5

Ontvang geld goed van tevoren . ATM's zullen niet werken wanneer de stroom uitvalt en de meeste winkels niet kunnen accepteren creditcards en betaalkaarten als de stroom is uitgevallen . De meeste transacties in contanten nodig .
Als u van plan om thuis te blijven
6

Stock op de orkaan leveringen . Hebben een minimum van een zeven -dagen voorraad . Koop niet-bederfelijke voedingsmiddelen en in zakjes . Omvatten eiwitten , fruit en groenten . Koop voedsel dat niet extra koken vereisen en kan koud gegeten worden indien nodig. Voorraad op water , minstens een liter per persoon per dag . Vergeet niet om de allerbelangrijkste handmatige blikopener toevoegen , kookgerei en potten en pannen . Vergeet niet aluminiumfolie , papieren handdoeken, vuilniszakken en wegwerp schoonmaakdoekjes . Koop een veel batterijen voor zaklampen en radio's . Verzin een goede EHBO-kit en voorraad op reinigingsmiddelen , vooral bleekwater , handschoenen en zware vuilniszakken .
7

Vind een "veilige ruimte" in uw huis, dat is in het centrum van uw huis en de buurt van ramen . Een grote kast of zelfs de badkamer kan je aangewezen veilige kamer. Dit is waar je wil schuilen terwijl de orkaan is landingsplaats en zal daar blijven tot de storm voorbij is . Niet naar buiten komen totdat alle gevaar geweken is . Stock uw veilige kamer met een radio op batterijen , zodat u kunt luisteren naar het lokale nieuws en horen politierapporten . Ook voorraad zaklampen , kussens of een kleine matras , wat snacks en water en EHBO-kit . Het is een goed idee om uw belangrijke documenten in een waterdichte zak mee te nemen. Vergeet niet om uw huisdieren in uw veilige kamer plannen .
8

Bereid uw huis met orkaan luiken of multiplex , trim dode takken en het schoonmaken van elke werf puin . Verplaats werf ornamenten of gereedschappen die vliegende raketten kunnen worden. Verplaats uw voertuigen naar een beschutte plaats of garage.
9

Plan voor stroomuitval en voorraad op extra water te bevriezen. Gebruik dit water als ijs tot het smelt en het kan vervolgens worden gebruikt als drinkwater . Vul uw bad en buiten vuilnisbakken met extra water . Vul zo veel kannen water mogelijk , want je kunt nooit te veel .
10

Houd vrienden en familieleden van uw plannen en afspraken te maken om hen te bellen , indien mogelijk na de storm voorbij is . Vraag hen om geduldig te zijn als telefoons zullen waarschijnlijk worden verstoord ; regelen om te bellen een paar dagen na de orkaan voorbij is . Probeer te bellen zo snel mogelijk aan vrienden en familie van uw veiligheid gerust te stellen.

Hoe te houden Grout Clean

Keeping grout schoon kan een frustrerende deel van onderhoud van de woning te zijn . Het is gemakkelijk om te vergeten over de toestand van uw badkamer tegel totdat de specie slecht is verkleurd . Op dat moment , het krijgen van het weer schoon is een nachtmerrie van eindeloze schrobben . Neem de tijd om uw pleister op een dagelijkse of wekelijkse basis schoon te maken, en je hoeft niet te maken m

Meer dan ooit