Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te houden huisdieren veilig tijdens een orkaan

Storms , vooral een orkaan , kan een heel eng tijd voor huisdieren zijn. Neem foto's van uw huisdier , ook een foto van u met uw huisdier en microchip uw huisdier ook, zodat uw huisdier zal veel gemakkelijker te vinden als je gescheiden . Huisdieren van ons afhankelijk voor voedsel, onderdak en veiligheid. We kunnen onze huisdieren veilig te houden tijdens een orkaan door wordt voorbereid voor de storm raakt . Heb instructies Maak een Pet Emergency Kit
1

Begin met de basics van voedsel en water . Genoeg voedsel en water voor ten minste zeven dagen . Droog voedsel voor huisdieren moeten in luchtdichte containers worden geplaatst . Vochtig hondenvoer en kattenvoer komen nu in gemakkelijke open zakjes die veel minder dan blikvoer wegen . Als waaronder ingeblikt voedsel voor huisdieren, zorg ervoor dat je een handleiding blikopener en petfood covers. Water hoeveelheid zal afhangen van de grootte van het huisdier , maar ten minste een liter per dag . Omvatten kommen en een lepel voor het uitdelen van voedsel . Kopen van 2

Voeg de medicijnen uw huisdier kan worden gebruikt of nodig heeft. Allergie medicijnen , vlooien medicatie en hart worm preventatives moet ook worden opgenomen . Houd medische informatie van uw huisdier in de kit , inclusief een kopie van een medische aandoening en /of behandelingen samen met de dierenarts het telefoonnummer .

Koop 3 een extra riem en halsband voor de kit . Huisdieren kunnen wringen uit hun halsband en riem of ze zijn bang . U kunt zelfs een harnas te kopen voor uw huisdier ; het harnas omcirkelt de borst , zodat u niet hoeft te maken over een kraag komende uit .

Vergeet 4 tot kattenbakvulling of kranten voor uw huisdier te nemen. Omvatten ook wegwerp tassen en een scooper . Het is een goed idee om een ​​broodje of twee van papieren handdoeken voor clean- ups te houden ook.
5

Include troost artikelen voor uw huisdier , zoals een favoriet stuk speelgoed en lekkernijen . Vergeet niet om vertrouwd dekens , beddengoed en extra handdoeken toe om ze te drogen als ze nat worden .
Waar slapen als Evacuating
6

Bepaal waar uw huisdier zal blijven als evacuatie nodig is . De beste plaats voor uw huisdier tijdens een orkaan is met u , indien mogelijk. Maak plannen ruim voor de orkaan om uw huisdier veilig te houden .
7

Vraag een vriend of familielid als u en uw huisdier met hen kan blijven als dat nodig is. Verblijven bij familie of vrienden is veel minder belastend voor zowel u en uw huisdier dan een schuilplaats .
8

Locate gasten met huisdieren . Veel motels zijn het hele jaar waar huisdieren welkom zijn , zoals Motel 6 . Andere motels zal huisdieren toe voor een extra toeslag , terwijl nog anderen huisdieren zal toestaan ​​tijdens noodsituaties .
9

Bel uw dierenarts , als hij kan hebben veilig kennels beschikbaar tijdens een noodsituatie . Als zijn kantoor niet kennels bieden , kan hij een andere kennel suggereren .
10

Neem contact op met uw plaatselijke county spoedeisende afdeling . Zij zullen in staat zijn om u te vertellen van de locaties van een lokale schuilplaatsen waar huisdieren zijn toegestaan ​​. Dit moet je absoluut de laatste keuze en pas in nood zijn.
Schuilen thuis
11

evacueren op bevel of doen in een evacuatie zone , maar doen zo vroeg. Als je thuis blijven , maak een veilige plek voor uw huisdier tijdens de orkaan .
12

een gebied in je eigen veilige kamer voorbereiden voor uw huisdier . Houd de noodvoorraad kit in de veilige kamer met jou. Als uw huisdier heeft een plaats, leg beddengoed binnen en laat uw huisdier om te verblijven in de drager . Misschien wilt u hem dekken om hem te helpen zich veiliger voelen , alsof hij in een hol .
13

Beveilig eventuele uitgangen uw huisdier zou kunnen ontsnappen uit , deuren op slot en ramen dicht . Veilig ook eventuele doggy deuren of bekende vluchtwegen uw huisdier kan gebruiken . Huisdieren kunnen zeer angstig te krijgen tijdens een storm en kan proberen te ontsnappen .
Na de orkaan
14

Verlaat de veilige kamer pas na de orkaan voorbij is , ook in het oog .
15

Zorg ervoor dat uw huisdier aan de leiband voor het openen van de kluis deur .
16

Kijk uit voor voorwerpen die schade kunnen veroorzaken aan uw huisdier.

17

Houd uw huisdier aan de leiband tot geuren en omstreken worden weer vertrouwd aan hem.
18

Houd uw huisdier uit de buurt van water dat verontreinigd kunnen zijn met benzine of olie .

19

Let op uw huisdier op tekenen van ziekte of stress , en neem contact op met uw dierenarts als dat nodig is .

Overheid Hulp voor opslaan Home

Als je op de rand van het verliezen van uw huis , de Amerikaanse overheid biedt hulp aan huiseigenaren op de rand van afscherming . Naast het aanbieden van tips en strategieën over manieren om uitsluiting te voorkomen , het Amerikaanse ministerie van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling biedt hypotheek te herfinancieren en modificatie programmas die u zal redden van het verliezen van uw huis. Ho

Meer dan ooit