Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te houden Grout Clean

Keeping grout schoon kan een frustrerende deel van onderhoud van de woning te zijn . Het is gemakkelijk om te vergeten over de toestand van uw badkamer tegel totdat de specie slecht is verkleurd . Op dat moment , het krijgen van het weer schoon is een nachtmerrie van eindeloze schrobben . Neem de tijd om uw pleister op een dagelijkse of wekelijkse basis schoon te maken, en je hoeft niet te maken met een hardnekkige ophoping van grunge . Wat je nodig hebt
Spray bottleAlcoholGrout - reiniging machineSpongeSodium percarbonaat of natriumperboraat cleanerBucket
Toon meer instructies
1

Ventileer de badkamer door het openen van deuren en ramen en het inschakelen van de ventilator , vooral na douches . Meeldauw is de grootste boosdoener van vuile specie, en het groeit best in een vochtige , stilstaande lucht . Bespaar jezelf een hoop werk door simpelweg het houden van uw badkamer droog en winderig .

Doe Pagina 2 een kleine hoeveelheid alcohol , graanalcohol of wodka in een spuitfles .

3

Na elke douche , droogt de specie met een handdoek . Vervolgens spuit de grout met de alcohol . Laat het aan de lucht drogen . Dit zal de schimmel groeit op de specie te doden.

Overweeg
4 kopen van een elektronische grout schoner ( zie bronnen ) . Deze reinigers gebruik van high- speed , bewegende borstels, vaak gecombineerd met een hoge druk waterstraal , om specie efficiënter reinigen. Al deze schoonmakers werken in een iets verschillende manieren, dus volg de instructies voor het juiste gebruik .
5

Gebruik een grout reiniger met natriumpercarbonaat of natriumperboraat , zoals Oxiclean . Meng het met in de verhoudingen aangegeven op de verpakking , en wrijf de vuile specie met een spons minstens een keer per week ondergedompeld in de oplossing . De Oxiclean moeten oude , verkleurde grout witter .

Hoe maak je een draagbare generator om een ​​Home Power

noodweer , zoals zware regenval of sneeuw omlaag kan brengen hoogspanningslijnen , het afsnijden van de elektriciteit naar uw huis. Orkanen en aardbevingen kan ook leiden tot langere stroomuitval. Mensen met een home-based bedrijven vaak niet kunnen veroorloven om zonder stroom , waardoor het van essentieel belang om een back-up plan te hebben. U kunt een noodgenerator te gebruiken om energie te l

Meer dan ooit