Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> orkaanschade >> Content

Hurricane Windows & Deuren

Orkaan ramen en deuren zijn speciaal behandeld glas , plexiglas of glasvezel ruiten die bestand zijn tegen harde wind en puin zijn . Ze hebben een aantal meetbare voordelen aan andere orkaan venster bescherming methoden zoals multiplex of orkaanblinden . Orkaan Tolerant

orkaan ramen en deuren zijn een investering gedaan om schade aan eigendommen te minimaliseren tijdens storm en harde wind . Echter , net als alle structurele materialen , ze zijn alleen effectief tot bepaalde niveaus van kracht , en nog steeds heeft op schade in een groot genoeg storm onderwerp.
Small Missile Bestand

de Miami Dade Office of Code Compliance plaatst productnormen op orkaan ramen in de gemeente geïnstalleerd . Een raam of deur wordt geacht kleine raket resistent als het de kracht van 10 kogellagers reist 50 mijl in de loop van 9000 windcyclus kan weerstaan.
Large Missile Resistant
< br >

Een product wordt geacht grote raket resistent door de Miami Dade Office of Code Compliance als het de kracht van een £ 9 stuk hout reist 34 mijl in de loop van 9000 windcyclus kan weerstaan.

structurele schade

Hoewel orkaan ramen en deuren zijn zeer resistent tegen rondvliegend puin en harde wind , de structuur die het raam op zijn plaats is geen orkaan bewijs , en het hele kozijn beschadigd kan raken als drukveranderingen in het huis zijn belangrijk genoeg .
Prijs

orkaan ramen en deuren zijn aanzienlijk duurder dan multiplex of rolluiken en moeten worden geïnstalleerd door getrainde professionals .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1002013328.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.