Huis Tuin

Huis Tuin

De Best gewaardeerde Basement Luchtontvochtigers

Meeldauw geur is niet iets wat je wilt ervaren tijdens een deel van de dag . Ontvochtigers kan helpen de schimmel problemen en controleren ongedierte , zoals huisstofmijt . Er zijn veel goede luchtbevochtigers op de markt , maar degenen hieronder waren het meest verkocht bij Allergie Buyers Club en Amazon . Ze kwamen met hoge aanbevelingen van mensen die daadwerkelijk het product .
Soleus 40 - Pint gebruikt Portable Luchtontvochtiger

De Soleus 40 - Pint ontvochtiger is het best -selling voor 2009. Het verwijdert tot 40 pinten water dag . Het heeft touchpad bediening met drie - niveau-instellingen op 70 procent , 60 procent of 50 procent. Het is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen .
Frigidaire 50 - Pint luchtbevochtiger

Dit geruisarm ontvochtiger werkt als een vloer ventilator. De grote ventilator verplaatst de lucht heel goed , en het is zeer eenvoudig om van de ene kamer naar de andere . Dit model heeft een groot handvat dat helpt bij het ​​verplaatsen van de eenheid van plaats tot plaats .
Huiselijk comfort 50 - Pint Lage Temperatuur luchtontvochtigers

De Energy Star -rated comfort van thuis ontvochtiger is krachtig , energiezuinig en stil. Het beschikt ook over een ingebouwde pomp om water te verwijderen , zodat er geen behoefte van de consument om het apparaat te legen. Een ander kenmerk is een lampje dat aangeeft dat de bak goed is vervangen in de luchtbevochtiger .
Santa Fe Basement Ontvochtigers

De Santa Fe modellen zijn gerangschikt op de top van hun klasse . Ze komen met een een- jaar beperkte garantie en een garantie van vijf jaar voor de condensor , de compressor en de onderdelen verdamper . Deze Energy Star -rated -modellen het beste werken in kelders die 1.500 tot 2.000 vierkante meter zijn , met temperaturen van 55 graden Celsius of hoger .
Kenmore Ontvochtigers

Kenmore luchtontvochtigers worden uitsluitend verkocht bij de meeste warenhuizen . Deze ontvochtigers verwijderen 35 tot 70 pinten water , afhankelijk van de grootte en het model van het apparaat . Sommige modellen hebben afstandsbedieningen , een ingebouwde pomp en elektronische besturingen . Het merendeel van de Kenmore luchtontvochtigers zijn Energy Star -rated .

Vorherige Seite No
Hoe kan ik een Recliner Dat Is Doorzakken Fix

Een fauteuil is niet alleen een effectieve manier om te ontspannen , het heeft vaak een emotionele band voor de eigenaar . De stoelen duren meestal een lange tijd en krijgen in verband met de verschillende periodes en emoties in het leven van een persoon . Het herstellen van de stoel is daarom vaak aantrekkelijker dan het vervangen van het regelrechte en bespaart ook geld in het proces . Een veel

Meer dan ooit