Huis Tuin

Huis Tuin

Gewichtseenheid asfaltbeton

Asfaltbeton - ook wel asfaltbeton - een mengsel van grind of aggregaat met ruwe olie residu dienen als bindmiddel . Hoewel asfalt beton is de technische benaming , leken meestal verwijzen naar dit mengsel als asfalt . De gewichtseenheid asfaltbeton afhankelijk van het aggregaat en is een belangrijke eigenschap van het bestratingsmateriaal
Dichtheid

De dichtheid van asfaltbeton is de verhouding van de dichtheid de dichtheid van water . - - met andere woorden de dichtheid van het asfaltbeton gedeeld door de dichtheid van water . Twee factoren beïnvloeden de dichtheid van het mengsel : de dichtheid van het asfaltbindmiddel - die gewoonlijk wordt geleverd door de fabrikant - en de dichtheid van de gecombineerde aggregaat , die kan worden berekend als het gemiddelde van het soortelijk gewicht van de materialen die het bevat.
eenheid Gewicht

het gewicht per eenheid van asfalt beton is gelijk aan het gewicht van een bepaald monster gedeeld door zijn volume. Eenheid gewicht is gewoon een andere manier om de dichtheid te meten; metingen van dichtheid kan eenvoudig worden omgezet gewichtseenheid en vice versa . Ingenieurs soms naar het maximumgewicht eenheid de verzadigde , dus dichtheid soms beschreven als een percentage van de maximale gewichtseenheid . Hoewel dit nomenclatuur klinkt misschien een beetje verwarrend , in gedachten houden dat ze allemaal gewoon verschillende manieren om te praten over de dichtheid.
Effecten

Als het asfalt bevriest , kleine ongevulde pockets genoemd holle ruimte kan vormen . Een hoog gehalte aan lege ruimte kan waterschade en scheuren te versnellen; een laag gehalte aan lege ruimte kan leiden tot de vorming van sporen . De holle ruimte is omgekeerd evenredig met de dichtheid . Ingenieurs bepalen poriënvolume door vergelijking van de dichtheid van het theoretische maximum gewichtseenheid of dichtheid voor die bepaalde mengsel . Dichtheid van het asfalt zal enigszins toenemen, omdat het gewicht van gestage verkeer maakt het asfalt iets compacter .
Overwegingen

Er zijn meerdere manieren om de relevante parameters voor een bepaald asfaltmengsel te meten en bepalen de doelstelling dichtheid . Engineers kunnen het asfalt te verdichten in het lab , bijvoorbeeld , en gebruik de resulterende figuur als een doelwit dichtheid - de dichtheid ze willen bereiken om ervoor te zorgen de juiste eigenschappen voor het bestratingsmateriaal . In sommige gevallen kan ingenieurs in staat om de beoogde dichtheid bereiken, zelfs na herhaalde pogingen . Als dat zo is , kan ze een nieuw doel in te stellen , maar deze aanpak is meestal een laatste redmiddel .

Hoe maak je een Folding kastdeur Fix Dat zal niet sluiten

Een opvouwbare kast deur die niet volledig dicht verlaat het gebied op zoek onverzorgd en niet uw kleren verborgen te houden . Een koppige tweevoudig kastdeur vaak moet gewoon een paar aanpassingen te krijgen de deur goed werkt , zodat je vrij kan openen en sluiten zonder obstakels zijn . Het identificeren van de oorzaak van de problemen sluiten van de deur is een essentiële stap in het proces . L

Meer dan ooit