Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is de Tar ze gebruiken om Waterdicht Kelders

?

Huiseigenaren moeten stappen ondernemen om vochtschade in vochtige gebieden te voorkomen zoals kelders . Waterdicht maken van uw kelder wordt vaak gedaan met asfalt gebaseerde teer toegepast op buitenmuren te voorkomen dat waterdamp uit sijpelt door . Het toepassen van materialen om uw huis tegen vocht schade is de sleutel tot het voorkomen van de groei van schimmels en dure reparaties te beschermen.
Types

Asphalt - gebaseerde teer wordt vaak gebruikt om kelderwanden damproof . Teer is geschilderd op de muren om waterdamp te houden van bewegen in en uit de muren . Echter , asfalt op basis van teer is geen echte waterdicht materiaal. Het toepassen van teer naar uw kelder muren biedt een damproof coating in plaats van waterdichting. Er zijn een verscheidenheid van waterdicht materiaal die als membranen die kunnen worden gesproeid of vellen geïnstalleerd . Waterdichting materialen worden doorgaans gemaakt van polyurethaan , asfalt of rubber .
Voordelen /Nadelen

Asphalt - gebaseerde teer is meestal goedkoper dan andere vochtwerende materialen . De meeste huiseigenaren kunnen deze producten zelf makkelijk op te brengen . Er zijn echter een aantal nadelen aan het gebruik tar op kelderwanden . Asfalt gebaseerde teer geworden droog en broos na verloop van tijd . Water kan eroderen teer , waardoor het minder effectief . True vochtwerende middelen vertragen vocht voor een langere periode van tijd en afdichting gaten waar vocht door in uw huis kan sijpelen .
Voordelen

Het toepassen van materialen voor het waterdicht maken van uw huis zal houden de interieur luchtvochtigheid omlaag . Waterdichting houdt het water sijpelt in uw huis en het veroorzaken van schade aan dat vervanging van gipsplaten en hout zal vereisen . Volgens het Center for Disease Control , het aanbrengen van vochtwerende middelen voor exterieur kelderwanden ofwel met teer of andere verbindingen is noodzakelijk wanneer vocht is een ernstig probleem .
Overwegingen

Als je eenmaal hebt toegepaste teer of andere materialen om waterdichte uw huis , neem een ​​kijkje rond voor andere problemen waardoor vocht naar binnen te komen . Een slechte fundering drainage systeem is een veel voorkomende oorzaak van waterlekken in kelders . Wanneer regenpijpen niet water ver genoeg te vervoeren van uw huis stichting, kan water binnen lekken en schade veroorzaken . Als u in een gebied gevoelig voor overstromingen te leven , overweeg dan de installatie van een carter pomp om water te verwijderen voordat het uw huis kan beschadigen .

Hoeveel beton heb ik nodig voor een Footing

De kracht en stabiliteit van een betonnen voet is van vitaal belang voor de kolom of muur die boven op het rust . De spelregels moeten groot genoeg zijn om het gewicht van zijn lading over een voldoende patch van gesteente of de grond te verdelen zijn. Hoe groter de voet , hoe concreter je nodig hebt . Bereid een beetje extra beton om ervoor te zorgen dat u genoeg. Bodem De belangrijkste overweg

Meer dan ooit