Huis Tuin

Huis Tuin

Tussenruimte voor Concrete Gewrichten

Bij mengen en beton storten , het water in het mengsel begint te reageren met de bestanddelen in de cement . Water kan ook door de rots deeltjes geabsorbeerd in totaal , afhankelijk van het soort u gebruikt . Bijgevolg kan het volume van het beton enigszins veranderen na gieten . Concreet controle gewrichten helpen om scheuren die door deze krimp te beheren .
Controle Joint

Scheuren die onvoorspelbaar op verschillende plaatsen in het beton vormen zou de integriteit van de structuur aantasten en maken het betonoppervlak blik minder esthetisch aantrekkelijk . Bijgevolg bouwers zorgen dat krimp kraken zal plaatsvinden in een voorspelbare locatie door het opnemen van dilatatievoegen , hoewel deze controle gewrichten alleen het gewenste effect zal hebben als ze goed zijn verdeeld . Als ze te ver uit elkaar , dan krimp kraken kon plaatsvinden tussen hen .
Tussenruimte

Ervan uitgaande dat het aggregaat in het betonmengsel heeft een maximale grootte van driekwart van een inch de afstand tussen aangrenzende dilatatievoegen zoals weergegeven in voet mag niet meer dan 2 tot 3 keer de dikte van de plaat zijn uitgedrukt in inches , en idealiter de afstand uitgedrukt in voet moet ongeveer 2 maal de plaatdikte als gemeten in inches . Wanneer de plaat is 4 cm dik , bijvoorbeeld dilatatievoegen worden 8 voet afstand van elkaar . Voor platen meer dan 8 centimeter dik met zware lasten , maar de afstand tussen dilatatievoegen moet worden beperkt tot 15 meter .
Grote Aggregate

In de gevallen waarin de maximale totale grootte overschrijdt 3/4 inch , kunt u de afstand tussen dilatatievoegen toenemen als uitgedrukt in meter tot 2 en 1/2 keer de dikte zoals uitgedrukt in inches . Als de totale grootte is groter dan driekwart van een inch en de plaat is 5 centimeter dik , bijvoorbeeld , kon je de ruimte de controle gewrichten 13 meter uit elkaar , hoewel dezelfde 15 - voet maximaal nog steeds van toepassing . Elke controle gezamenlijk moet tot een kwart worden gesneden van de diepte van de plaat.
Overwegingen

U kunt knippen de controle gewrichten in het verse beton met een groovende gereedschap of in de verhard beton met een zaag . Idealiter u wilt de controle gewrichten te verbergen door ze te situeren op plaatsen waar ze niet zullen worden gezien. Je zou , bijvoorbeeld , plaatst controle gewrichten onder vloerbedekking loopbruggen. Deze voorzorgsmaatregel is niet noodzakelijk voor de structurele integriteit van het beton , maar is wenselijk om esthetische redenen .

Hoe maak je een Craftsman 33 - Gallon Compressor Work

The Craftsman merknaam is een van de meer bekende verkocht bij Sears winkels , met een productlijn die allerlei instrumenten en elektrische apparatuur omvat . The Craftsman 33 - liter compressor is ontworpen om kracht toe te voegen aan de verschillende instrumenten door een luchtslang . Bij gebruik van de pomp lucht samenperst en gelost het in de tank , zodat het door de slang en het gereedschap g

Meer dan ooit