Huis Tuin

Huis Tuin

Welke maat Schoorsteen Cap heb ik nodig

?

Een schoorsteenkap is een rechthoekig gaas structuur met een plat of puntig metalen dak op de top van het. Het past direct over uw schoorsteen en voorkomt dat het water uit te komen in het schoorsteenkanaal . Het kan ook voorkomen dat vogels of andere kleine dieren naar beneden valt uw schoorsteen . Of u nu het vervangen van een oude schoorsteen cap of de aankoop van uw eerste, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen.
Gereedschap

Als u wilt gaan meten uw schoorsteen voor een schoorsteenkap , je een meetinstrument nodig tape en een ladder die u toelaat om toegang te krijgen tot de schoorsteen zelf . Dit gaat gepaard met het krijgen op uw dak , wat gevaarlijk kan zijn als je niet voorzichtig bent. Als je onzeker bent over klimmen op uw dak zelf zijn , bel een dakdekker of een andere professional toegerust om de taak voor de steun af te handelen.
Ronde Schoorstenen

Als uw schoorsteen heeft een ronde vorm, u doorgaans slechts één meting nodig . Maatregel van links naar rechts over de bovenkant van de schoorsteen . In wezen , u wilt dat de diameter van de schoorsteen gaan van buitenrand tot buitenrand .
Rechthoekige en ovale Schoorstenen

Als u een rechthoekige of ovale schoorsteen , maatregel de lengte en de breedte van de schoorsteen aan de bovenkant van de schoorsteen . Voor een ovaal , meet op het langste en breedste punten mogelijk .
Double Wall Schoorstenen

Een schoorsteen met een dubbele wand moet een dop die past bij de binnenwand hebben , maar een dak uitgebreid zodat de buitenwand . Meet de binnenwand van de dop meting en meet vervolgens de buitenmuur te achterhalen van de minimale afmetingen die nodig zijn voor het dak .
Overwegingen

Het gaas deel van de schoorsteen kan de schoorsteen goed te ventileren . Zorg ervoor dat het niet uitmaakt wat schoorsteenkap u koopt dat het gaas gedeelte stijgt ten minste 5 centimeter boven de lip van de schoorsteen is . Dit zorgt ervoor dat uw haard en uw schoorsteen goed functioneren.

Hoe naar Cycle een Furnace On & Uit

De cyclus van een oven wordt geregeld door de temperatuur van de thermostaat . Wanneer de oven wordt ingesteld op een temperatuur beneden kamertemperatuur , wordt de oven cycli totdat de gewenste ruimtetemperatuur bereikt . Wanneer de oven wordt ingesteld op een temperatuur boven de kamertemperatuur de oven automatisch fasen uit . Cyclus uw oven aan en uit zorg ervoor dat hij goed fietsen op de ge

Meer dan ooit