Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

DIY Ontwerp Guard voor de voordeur

Wanneer het koude weer komt rond , kan koude lucht van buiten sijpelen of lekken in uw huis vanaf de voordeur . Nieuwer , goed afgesloten deuren zijn meestal luchtdicht en koude tocht zijn minder een probleem . Maar als uw huis heeft een oudere , slecht geïsoleerde deur , kan koude lucht het huis binnen van de onderkant van de deur en laat de binnentemperatuur , wat resulteert in een minder comfortabele woning en hogere stookkosten . U kunt altijd tochtstrip toepassen of kopen van een deur windbescherming , maar in plaats van geld uit te geven , wees creatief en maak uw eigen deur ontwerp guard.Things je nodig hebt
Meetlint
Stof of handdoek
Glue < br > Droge rijst of bonen
Toon meer instructies
1

Meet de breedte van uw voordeur met een meetlint . kopen van 2

verkrijgen van een soort van doek materiaal met metingen die zijn ten minste de breedte van uw voordeur ( meestal ongeveer 42 centimeter ) . Kopen stof van een stof winkel of een oude handdoek .

Snijd
3 de stof met een schaar . Handhaaf een breedte van ongeveer 42 centimeter en trim de stof of handdoek in de lengte tot acht centimeter .
4

Vouw de stof of handdoek in de lengte doormidden . Naai , hand steek of lijm de bovenste opening van de stof en een opening kant. Laat de resterende zijde open .

Stuff 5 de stof met droge bonen of rijst door middel van de resterende opening. Naai of lijm de opening te sluiten na het vullen van de windbescherming .
6

Plaats de windbescherming tegen de onderkant van de voordeur om koude lucht in de woning te blokkeren .
< br >

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073976.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.