Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe maak je een Rough - in douche Valve installeren met een douche Surround

Bij het ​​voorbewerken in een douche klep voor uw bad omringen , moet u de locatie van de douche kraan en de diepte waarop u de klep installeert bepalen . Beide iets veranderen bij het installeren van bad omringt , in tegenstelling tot muren betegeld . Weten welke je wilt gebruiken voor je mount de klep zal de functionaliteit van uw nieuwe shower.Things Je
Douche klep
Meetlint
Framing planken , 2 - door - 4
Table nodig verbeteren zag
Hammer
Nails Elbow gewrichten voor bad en douche pijp
schroevendraaier
Koperen buis , 1/2-inch
IJzerzaag
Solder flux
Blow fakkel < br > Solder
Toon meer instructies
1

Stel de locatie van de klep tussen de toppen van de waterleidingen in uw douche muren. De klep wordt meestal geïnstalleerd tussen de 7 en 18 centimeter van de bovenkant van uw douche /bad omringen , of op ongeveer heuphoogte . Snijd vier framing planken tot 16 cm breed op een tafel zag en spijker twee van hen tussen de framing studs waar u van plan naar de douche kraan met spijkers installeren en een hamer . Plaats de planken , zodat de klep zal eindigen gelijk met uw bad surround muur wanneer deze is geïnstalleerd . Om dit te achterhalen , voeg de dikte van het bad omringen om de dikte van de gipsplaten die u wilt gebruiken om de muur af te maken. Dit is meestal tussen 2 3/4 3 1/2 inch van de rand van de framing platen . Installeer een ander bord op dezelfde manier bij 72 centimeter van de douchevloer , voor de douche pijp, en nog eens 4 centimeter boven de top van het bad omringen voor het bad buis . Kopen van 2

Schroef het ellebooggewricht voor de douche pijp aan de raad gemonteerd 72 centimeter van de vloer , en monteer het bad buis ellebooggewricht op het bord gemonteerd 4 centimeter van de grond, met de meegeleverde schroeven , beugels en een schroevendraaier . Monteer de douche klep lichaam om de middelste twee planken met de meegeleverde schroeven en beugels .
3

Fit elleboog gewrichten aan de verticale warm en koud water leidingen aan weerszijden van de klep . Meet de afstand van de klep aan de twee elleboog gewrichten , gesneden half - inch koperen buis met een hack zag op deze afstand , passen de leiding tussen de gewrichten en ellebogen . Meet de afstand van de klep naar de douche en bad pijp elleboog gewrichten. Snit en pasvorm koperen leiding tussen deze gewrichten en de klep .
4

Verwijder de buis en elleboog gewrichten, zodra het sanitair goed gemonteerd . Bedek de gezamenlijke randen en de randen van de pijpen in soldeer flux , re -fit alle stukken bij elkaar.
5

Soldeer de naden van alle leidingen en elleboog gewrichten door het opwarmen van de ruimte met een klap toorts en tot het soldeer op de naden . Zorg voor een seconde of twee voor het soldeer in de naad te vullen en laat afkoelen gedurende vijf tot 10 minuten . Zet het water en het spoelen van de leidingen na het solderen van de onderdelen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073975.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.