Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Gebroken Einde van een sleutel uit een Keyhole Get

Terwijl toetsen auto's en huizen tegen indringers kunt beveiligen , zal een gebroken sleutel te houden , zelfs als u geen toegang tot uw eigen auto of huis . Of de sleutel was zwak of u te veel druk wordt toegepast, kan een gebroken sleutel je vertraging van een afspraak als u op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde slotenmaker . Echter, als je de juiste tools beschikbaar , je hoeft niet te rekenen op een slotenmaker om de gebroken key.Things je nodig hebt
Glijmiddel
Omgaan zaagblad
Punttang
schroevendraaier
Stiff draad
Toon meer instructies
Methode 1
1

Spuit een smeermiddel in het sleutelgat . Hierdoor kan de sleutel fragment gemakkelijker glijden . Kopen van 2

Plaats een coping zaagblad in het sleutelgat . U kunt het omgaan zaagblad te wisselen voor een ander gekarteld lemmet of een vishaak .
3

Zet de tanden van de figuurzaag met de tanden van de belangrijkste fragment .
4

Trek de sleutel fragment naar u toe tot de rand van de sleutel is zichtbaar . Doorgaan langzaam verder breken te voorkomen.
5

Grip het zichtbare uiteinde van de sleutel met punttang en sleep het fragment vrij van de cilinder.
Methode 2

6

Verwijder de schroeven rond de cilinder met een schroevendraaier.

Plaats
7 de cilinder op een vlakke ondergrond en spuit glijmiddel in het sleutelgat .
8

Plaats een stijve draad of platte schroevendraaier in de achterkant van de cilinder . Dit zal de sleutel fragment druk uit de cilinder .
9

Pak de rand van de sleutel met punttang en pak de gebroken fragment .

Wat voor soort Wax gebruik je op 1930 hardhouten vloeren

? Tapijt vrij duur was in de jaren 1930 , dus de meeste woningen gebouwd in die tijd had hardhouten vloeren . High - end huizen hadden tand-en - groef vloeren terwijl meer bescheiden huizen werden gelegd door spijkeren de planken direct op de balken . Hardhouten vloeren in de jaren 1930 waren geïnstalleerd aanzienlijk smallere planken - 2.25 meter in de breedte , in tegenstelling tot de gemeenscha

Meer dan ooit