Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Heeft Isolatie Ga tussen het dak Studs op Solder

? Isoleren van de zolder is de meest effectieve manier om energie te besparen . Waar de isolatie te plaatsen is afhankelijk van uw klimaat en of uw zolder is leefbaar of geconditioneerde ruimte , of onverwarmde en alleen gebruikt voor opslag. Voor een onverwarmde zolder, isoleren alleen de zolderverdieping - dit zal alle levende ruimte onder isoleren . Voor een zolder die dienst doet als leefruimte of bevindt zich in een warm klimaat , isoleren tussen de verticale balken, of studs , in alle muren en de schuine balken of spanten , die het dak ondersteunen . Instructies
Onverwarmde Zolder
1

Meet het gebied tussen de balken , of parallelle vloerbalken , om te bepalen hoeveel isolatie je nodig hebt. Installeren batt isolatie zelf is eenvoudig. Blow- in isolatie wordt beter gedaan door een professional . Kopen van 2

Kies de juiste R - waarde en de aard van het materiaal voor uw isolatie. Een kouder klimaat vereist een hogere R-waarde . Neem contact op met uw home improvement center of energiebedrijf voor de juiste R - waarde voor uw gebied . Isolatiemateriaal omvat batt isolatie , gemaakt van minerale wol of glasvezel ; expanderend schuim ; en isolatie die kan worden gegoten , gemaakt van een verscheidenheid aan materialen .
3

Dicht alle luchtlekken uit de leefruimte beneden , omdat de isolatie niet de luchtstroom te voorkomen .
4

Leg de batt isolatie tussen de balken met het papier of de stralende barrière naar beneden. Nietje de batt isolatie aan de balken .
5

Isoleer de zolder luik of toegangsdeur door het aanbrengen van een aantal batt isolatie . Als alternatief , bouwen een geïsoleerde omkasting over de horizontale toegangsdeur .
Geconditioneerd Zolder
6

Build dozen of barrières rond elektrische apparaten of lampen , zodat ze niet komen in contact met de isolatie .
7

Installeer dakspant openingen , ook wel schotten , als uw dak er geen heeft . Je moet ventilatie tussen de isolatie en het dak om vocht en schimmel te voorkomen .
8

Staple batting om alle balken en verticale studs, zoals die gevonden in de knie muren of wanden . Als je in een warm klimaat , kunt u batting gebruiken met een stralende barrière, die de zolder koeler in de zomer houden .
9

Bedek de geïnstalleerde isolatie met een dampscherm , als de batting er geen heeft . Gebruik polyethyleen plastic , papier- backed aluminium , blad steen of ander materiaal . Plaats de dampremmende laag aan de kant van de isolatie tegenover de airconditioning of verwarmde ruimte .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073932.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.