Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe om te Sporten op een Stair Leuning Vervang

Stair sporten , beter bekend als balusters , ondersteunen de trapleuning en dienen als decoratie hek om vallen te voorkomen uit de zijkant van de trap . Als een van je sporten is versleten of kapot is , vervang deze door een nieuwe. Neem contact op met de baluster fabrikant om een vervangend stuk dat is hetzelfde merk en model te bestellen , als vervangende stukken zijn bij uw lokale huis verbetering store.Things niet beschikbaar U zult
meetlint nodig
Cirkelzaag
Pry bar
Potlood Elektrische boor
Level
Schroef of houten pluggen
houtlijm
Hammer
Finish spijkers
Toon meer instructies
1

Meet de lengte van de sport voordat u deze verwijdert . Schrijf de lengtemeting beneden .

Plaats Pagina 2 het blad van een cirkelzaag een centimeter vanaf de top van de sport . Druk op de power-knop en duw het blad met medium druk door de sport om het weg van de rail knippen

Draai 3 het tegen de klok in sport tot het losschroeven van de traptrede . ; veel sporten zijn bevestigd aan het loopvlak met een plug schroef . Als het niet draaien, trek aan de houten deuvel onttronen , het veiligstellen van de sport , van het loopvlak . Wrik het resterende deel van de sport die wordt vastgelijmd aan de reling.
4

Lijm de onderste en bovenste helft van de oude sport weer samen met hout epoxy . Dit stuk zal dienen als een gids , en zal niet worden hergebruikt.
5

Leg de nieuwe trede plat neer . Lijn de onderkant van de oude sport met de onderkant van het nieuwe.

Plaats Maak een schrijver lijn op de nieuwe trede op de hoogte en hoek van de snede te geven , met behulp van de top van de oude sport als een gids .
6 de nieuwe trede op een plat werkoppervlak . Snijd de juiste hoek op de top van de sport met een cirkelzaag .

Zie 7 aan de onderzijde van de nieuwe trede een vastpenopening . Als er niet een, boor een 1 - inch gat in de bodem van de sport met een elektrische boormachine . Zorg ervoor dat het gat in het midden aan de onderkant .
8

Draai de nieuwe klok gebeld over de plug schroef steken van de traptrede . Als een houten plug is gebruikt , dan kun je de nieuwe trede over.
9

Druk de bovenkant van de nieuwe sport onder de trapleuning te drogen past het. Als het niet past , verwijder de sport en recut . Vervang vervolgens de trede tussen het loopvlak en de reling.
10

Plaats een waterpas naast de sport om zeker te zijn is het schietlood .
11

Trek de bovenkant van de sport uit onder de reling. Smooth houtlijm over de bovenkant van de sport . Duw hem dan terug onder de reling. Plaats een waterpas naast de sport om te controleren is het schietlood . Veeg de overtollige lijm met een vochtige doek .
12

Tik twee afwerking nagels in de top van de sport om deze vast aan de leuning met een hamer .
< br >

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073922.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.