Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Zijn er Verf - Op Venster Energy Glazuren

? Dubbel - geïsoleerde ramen en het dak zonnepanelen kunnen op een dag worden vervangen door spray-on energie glazuren op ramen. Twee nanotechnologie doorbraken , een om warmte , de andere controle om energie op te wekken , hebben het potentieel om ramen te veranderen van passieve naar actieve controllers van zonlicht. Onderzoekers van het Lawrence Berkeley National Laboratory aan UC Berkeley zijn het testen van een coating die de hoeveelheid warmte uit zonlicht dat komt in uw huis kunt bedienen . De coating zou laten glas blijven duidelijk en zou niet verminderen of veranderen van de hoeveelheid licht in de kamer . Over de hele wereld , zijn onderzoekers in veel landen racen naar een andere technologie te ontwikkelen - spray-on coatings die eigenlijk zou veranderen ramen in zonnepanelen . Smart Coating
Smart coatings kan warmte buiten te houden of laat het in uw huis .

Halfgeleider nanokristallen kan uw ramen geven een manier om je geld te besparen op uw elektriciteitsrekening . Een warmte -smart coating zou de warmte van de zon toe te staan ​​toen wilde , en blokkeren bij het houden van de kamer koel is gewenst . Vandaag de dag , commerciële gebouwen hebben ramen met reflecterende coatings die nabij-infrarood licht en de warmte die het produceert kan blokkeren . Helaas heeft de coating geen warmte toe te staan ​​als het koud is buiten. Verwacht niet te kunnen spray-on coatings of warmte -smart vensters kopen anytime soon. De nieuwe bekledingen zijn succesvol getest in het laboratorium . Nu is de volgende stap is het ontwikkelen en testen van prototypes venster .
Spray - on Solar
Commerciële gebouwen zullen waarschijnlijk zonne - cel gecoate ramen eerste.

Sproeien nanokristallen of werken zonnecellen op vensterglas betekent een grote sprong voorwaarts in zonne-energie . Volgens sommige schattingen noemen verhoogde efficiëntie versus - dak geïnstalleerde zonnepanelen , plus veel lagere kosten van materiaal en installatie. Huiseigenaren houden veel ramen , vooral grote, maar de stijgende energieprijzen hebben ze minder aantrekkelijk gemaakt . Bij ramen met zonnecellen die drastisch rekeningen van nutsbedrijven te verminderen beschikbaar zijn, kan de houding te veranderen naar " de meer grote ramen , hoe beter. " Werkwijze voor het produceren van nanodeeltjes die verhandelbare fotovoltaïsche cellen bevatten nog in ontwikkeling . Residentiële producten zullen niet

auto beschikbaar zijn tot minstens 2016 , maar commerciële ramen kan eerder beschikbaar zijn .
Rijden Solar
Solar coatings kan in de toekomst auto's aan te drijven. fabrikanten zijn het testen van het idee van het spuiten van auto's - ramen , body en al - met zonnecel coatings. De verwachting is dat een auto 6 mijl kon reizen op twee uur van blootstelling aan de zon . Hoewel efficiëntie blijft de huidige elektrische auto's , zonne-energie uit coatings vertegenwoordigt een gratis alternatief . Sommige autofabrikanten zijn al van plan om prototypes te produceren.
Choices Vandaag
Kies het juiste raam of film voor uw klimaat.

Vandaag de keuze van consumenten voor het verminderen van de energierekening met ramen zijn beperkt tot het selecteren van geïsoleerde ramen of glasfolie . Hoewel geïsoleerde ramen zijn niet nieuw , kunnen de huidige modellen bespaart 50 % van het energieverlies dat een enkele ruit maakt . Low - emittance coatings op ramen laten hen te winnen of afstoten warmte afhankelijk van de geselecteerde coating. Consumenten moeten het juiste model voor hun klimaatzone te kiezen en de meeste fabrikanten bieden product aanbevelingen op basis van waar je woont . Glasfolie is minder veelzijdig dan geïsoleerde ramen . Het is ontworpen om ofwel houden warmte ontsnappen of om licht en warmte te geven, het houden van interieurs koeler . Overweeg uw locatie en de richting ramen kijken bij het kiezen van film. Huiseigenaren in het zuiden van de Verenigde Staten zou kunnen reflecterende folie van toepassing op ramen op het zuiden , terwijl noorderlingen warmte kon gebruiken absorberende film op het noorden gerichte ramen.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073881.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.