Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe Fix Gedelamineerde houten lambrisering

Houten lambrisering wordt gedelamineerd wanneer vocht infiltreert de houtvezels en zorgt ervoor dat het hout om kromtrekken te starten. Een combinatie van vocht en temperatuurschommelingen resultaten in het hout peeling en barsten. Sterk gedelamineerde lambrisering moet worden vervangen , omdat de schade die gaat door de meeste hout , maar kleine scheuren en peeling op het oppervlak worden behandeld voordat ze verergeren . Vaststelling gedelamineerde houten lambrisering bespaart u geld op vervanging en helpt voorkomen dat verdere schade in de future.Things Je
hogedrukreiniger
schrobben spons
afwasmiddel
grof schuurpapier
Rag < br nodig > verfspuit
latex primer
Latexverf
Epoxy sealer
Toon meer instructies
1

buiten Neem de lambrisering , indien mogelijk en spuit hem met een druk wasmachine om het schoon en verwijder eventuele bladderende verf . Als de lambrisering is binnen en kunnen niet worden verplaatst , schrobben met een schrobben spons met warm water gemengd met een paar druppels afwasmiddel . Droog de panelen met een handdoek als je klaar bent en laat het drogen aan de lucht volledig op voordat u verder gaat. Kopen van 2

Schuur het oppervlak van het hout grondig met grof schuurpapier om de beschadigde oppervlak te verwijderen en glad uit de hout eronder. Veeg alle losse zand met een doek als je eenmaal klaar bent .

Breng 3 latex primer om de lambrisering. Gebruik een verfspuit voor snellere resultaten . Laat de lambrisering helemaal droog , die meestal duurt enkele uren .

Reinig 4 uit de verf spuit en vervolgens gebruiken om een toplaag van latex verf aan te brengen . Dit verbetert het uiterlijk van de panelen terwijl ook het helpen te beschermen tegen delaminatie in de toekomst . Verf op een tweede laag zodra de eerste droogt voor het beste resultaat .
5

Voeg een epoxy sealer om de panelen verder te beschermen tegen water en toekomstige delaminatie . Dit is vooral aan te raden als de lambrisering is buiten en regelmatig blootgesteld aan vochtige omstandigheden zoals regen of sneeuw . Volg alle gebruiksinstructies op de verpakking voor het beste resultaat .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073822.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.