Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe kan ik een Generic hogedrukreiniger Repair

Hogedrukreinigers zijn nuttig voor het reinigen van beton, huis opruimen , dekken en andere buitenkant . De combinatie van warmte en druk van het water helpt bij het verwijderen van vuil en vlekken die anders veel langer zou duren om te verwijderen . Hogedrukreinigers regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren . Als uw hogedrukreiniger niet goed werkt , kunt u het oplossen jezelf. Hoewel veel verschillende merken en modellen van ringen bestaan ​​, zijn ze meestal delen dezelfde generieke ontwerp. Instructies
1

Controleer de hogedrukreiniger heeft brandstof en dat het gas is het juiste type voor uw specifieke model . Putting diesel in een tank loodvrije of omgekeerd veroorzaakt schade aan de motor , en de hogedrukreiniger zal niet goed werken als je het verkeerde type brandstof te gebruiken . Een elektrische hogedrukreiniger moet worden aangesloten of hebben een volle batterij . Kopen van 2

Zorg ervoor dat de hogedrukreiniger wordt steeds water en dat het water open staat als de motor draait , maar de waterstroom is een probleem . Controleer de slang op de hogedrukreiniger om te zorgen dat niet geknikt . Een kink voorkomt dat er water stroomt goed door het systeem .

Kijk 3 aan de slang en het mondstuk te controleren op lekkages . Als de wasmachine lekt , krijgt u geen goede waterdruk uit de machine . Vervangen van een lekkende slang of tijdelijk afdichten met tape herstelt de juiste druk op de hogedrukreiniger .


4 een hogere druk mondstuk aan het uiteinde van de spuit waterdruk verhogen . U gebruikt een lagedruk tip dat een negatieve invloed op uw schoonmaak druk .
5

Verander de filters aan de spuit als het wasmiddel niet mengt met het water spray. Volg de instructies voor uw specifieke spuit , als de methode voor het veranderen van de filters verschilt per model .
6

Zet de gashendel op de motor als het traag of traag . Het helpt vaak om de choke te verplaatsen naar de helft terug tot de motor draaiende.
7

Request professionele service als de hogedrukreiniger nog steeds niet goed werkt .
< Br >

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073762.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.