Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe de zorg voor een Trane HVAC

Trane produceert verwarming, ventilatie en airconditioning apparatuur , ook wel bekend als HVAC . Trane HVAC- systemen voor thuis meestal voorzien van een "split" systeem met een doos -sized apparaat heet een condensor buiten uw huis geïnstalleerd . Het herbergt een compressor die helpt zorgen voor stroom voor het systeem. De binnenkant eenheid , vaak geplaatst in een kast , is een lucht- handler genoemd. Het verdeelt koele of warme lucht naar de woonruimte . Trane waarschuwt dat je niet moet proberen om Trane apparatuur te repareren , tenzij je getraind of licentie in HVAC-systemen . Echter , kunt u veilig een aantal fundamentele taken uit te voeren . Instructies
1

Vervang het luchtfilter iedere maand het systeem in gebruik is , volgens Trane . Filters zijn verkrijgbaar bij home improvement of bouwmarkten. Koop vervangende filters die overeenkomen met het formaat van het origineel Trane filter . Controleer eventueel de grootte door het lezen van de handleiding van uw gebruiker.

Plaats Pagina 2 een deksel op de buitenunit . Trane biedt op maat gemaakte covers die voldoende ventilatie en bescherming tegen regen en sneeuw bieden . Met behulp van een deksel is niet verplicht , maar kan de levensduur van het apparaat te verlengen . Trane geen onderdelen of accessoires rechtstreeks verkopen aan klanten . Neem contact op met een Trane dealer in de buurt te kopen of te bestellen een cover .

Verhoog 3 de levensduur van uw Trane HVAC met conservatieve thermostaat instellingen . Bij het verwarmen , zet de thermostaat zo laag als comfortabel is voor u of uw familie . Stel de temperatuur zo hoog mogelijk bij koelen . De instellingen moet leiden tot een kostenbesparing op uw energierekening en minder slijtage van het apparaat .
4

Plan een dienst bezoek van een opgeleide technicus twee keer per jaar als je het Trane systeem jaar - gebruik ronde voor verwarming en koeling . Plan een service call eenmaal per jaar, vóór het winterseizoen , als u het apparaat alleen gebruiken voor verwarming. Als je het alleen te gebruiken voor koeling , plannen een service call elk voorjaar . Trane adviseert service van een Trane dealer omdat ze de meeste ervaring met uw model . Echter , kan elke gekwalificeerde technicus het apparaat te verrichten .
5

Bezoek de Trane website voor een gedetailleerde lijst van de taken van een technicus tijdens een onderhoudsbeurt op Trane apparatuur uitvoeren lezen ( zie bronnen ) . Bekijk de lijst met uw technicus aan het begin van de dienst telefoontje waarin de technicus voert de dienst aan Trane normen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073758.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.