Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Geluiden uit de Sink Wanneer de Washer Drains

Iedereen weet dat uw gootsteen , wasmachine en andere sanitaire toestellen draaien allemaal af van dezelfde watersystemen , zo ervaren geluiden van de ene terwijl u een ander misschien niet zo verrassend . Echter, als u uw wasmachine draaien en beginnen horen geluiden uit de gootsteen , het kan een mogelijk probleem met het systeem te geven. Hoewel gorgelende geluiden zijn niet schadelijk , ze betekenen dat uw sanitair systeem niet naar behoren werkt . Washer Drainage

Wanneer uw wasmachine ontladingen gebruikt water , dat water gaat in een afvoer . Als het water beweegt in de afvoer , het creëert een aanzuigeffect in de leidingen . Als uw wasmachine niet goed geventileerd , kunt u horen gorgelend of slurpen geluiden uit andere sanitair armatuur , zoals een nabijgelegen keuken of badkamer wastafel. Dit komt omdat de zuigkracht door het lozen water trekt lucht uit een ander deel van het leidingsysteem om de druk te egaliseren .
Openingen

Teneinde voorkomen gorgelende of zuigen geluiden uit wastafels, zowel de wastafel en de wasmachine moeten ventilatieopeningen die de lucht te laten stromen in het systeem wanneer ofwel de gootsteen of de wasmachine is het aftappen hebben . In sommige oudere woningen , met name die zijn gebouwd vóór elektrische wasmachines in gebruik genomen , kan het systeem niet over een ontluchter die de wasmachine bedient . Een loodgieter kan inspecteren uw waterleiding om te bepalen of het geluid wordt veroorzaakt door een slechte of ontbrekende vent .
Verstopte
Drains

In sommige situaties , de ontluchter die het mogelijk maakt uw wasmachine goed uitlekken kunnen worden geblokkeerd of de afvoerpijp zelf kan worden verstopt . Een verstopte wasmachine afvoer is waarschijnlijk leiden tot water in het apparaat of aftappen heel langzaam , die ook kan leiden tot het gorgelend geluid . Verstopte wasmachine riolering kan worden veroorzaakt door een stuk van de kleding , zoals een sok , krijgen in de buitenste kuip en de pomp belemmeren van het legen van het bad water . De obstructie te verwijderen moet de klomp probleem op te lossen .
Andere overwegingen

Gorgelende geluiden in uw gootsteen als de wasmachine drains er meestal op dat de lucht ventilatiesysteem niet goed functioneert . Zij kunnen ook een teken dat er een groter probleem met uw sanitair systeem zijn, vooral als je een septic tanks systeem . Praten met een ervaren loodgieter is uw beste keuze wanneer geconfronteerd met een probleem dat je niet comfortabel hanteren jezelf.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073526.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.