Huis Tuin

Huis Tuin

Wanneer gebruikt u geïsoleerde kanalen

? Huiseigenaren algemeen kennen het belang van het installeren en onderhouden van een kanaal systeem dat de lucht verspreidt door het hele huis dat is verwarmd of gekoeld door een airconditioning of verwarming . Maar soms over het hoofd gezien is het belang van het isoleren van de leidingen . Volgens het Amerikaanse ministerie van Energie , kan onjuiste leidingen goed zijn voor een tot 35 procent reductie in verwarming en koeling . Maar geïsoleerde leidingen is nuttiger in sommige delen van het huis dan in andere , en begrip waarom is de sleutel tot het krijgen van de meeste uit uw koker isolatie project . Unfinished Gebieden

Ductwork loopt vaak door delen van het huis die niet door een centrale verwarming worden verwarmd of gekoeld door een centrale air conditioner . Deze delen van het huis - kelders , kruipruimtes en zolders - de neiging om zeer koud in de winter en warm in de zomer , het creëren van een extreme temperatuurverschillen tussen de verwarmde of gekoelde lucht verplaatsen in de leidingen en de lucht buiten de kanalen . Dit temperatuurverschil ontstaat condensatie en kan de algehele efficiëntie van uw verwarmings-of koelsysteem te verminderen , dus het is belangrijk om eventuele leidingen die lopen door deze onvoltooide delen van het huis te isoleren.
Finished Areas

het is ook belangrijk om leidingen die door eindigde kamers in het huis gaat isoleren . Deze gebieden zijn niet zo gevoelig voor tekortkomingen door de lucht verlies, maar condensatie is veel meer kans te vormen op deze kanalen , wat kan leiden tot vochtproblemen in moeilijk toegankelijke gebieden . Isolerende deze kanalen zal helpen voorkomen dat deze vocht en condens problemen, maar leidingen in afgewerkte delen van het huis vereisen over het algemeen veel minder isolatie dan die in onafgewerkte ruimtes.
Installatie Tips
< br >

Rigid vezelplaat isolatie wordt meestal aanbevolen voor het isoleren van luchtkanalen . Je moet weten wat R - waarde die u moet streven naar bij het installeren van isolatie rond uw leidingwerk . Afhankelijk van de geografische en klimatologische verschillen , kunnen leidingen overal R - 11 isolatie nodig heeft van R - 2 . Leidingen in kelders en kruipruimtes kan meestal worden geïsoleerd om R - waarden lager dan die op zolders .
Het belang van Duct Sealing

Afdichting openingen in uw leidingen moet onderdeel van uw totale strategie isolatie. Maar goed geïsoleerd een bepaald kanaal is , het zal blijven lucht verliezen en verminderen de efficiëntie van uw verwarmings-en koelsysteem als openingen in het kanaal niet goed afgedicht . Heeft duct tape niet gebruiken om leidingen te dichten ; duct tape biedt slechts tijdelijke afdichtingen en is niet zo effectief in het creëren van luchtdichte afdichtingen als mastiek kit of metalen band .

Welk formaat van Circuit Breakers zijn nodig voor apparaten

De stroomonderbreker in uw huis herbergt vele draden die de apparatuur en verlichting te voeren. Elektriciteitsstromen uit de doos langs de hete draden , terug op neutraal draden. Deze draden zijn verbonden met automaten, die verantwoordelijk zijn voor het afsluiten van de stroom van elektriciteit als er problemen ontstaan ​​. De grootte stroomonderbreker nodig is grotendeels afhankelijk van de gr

Meer dan ooit