Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe maak je Klem een ​​B Vent om boilers

B - vent kanaal is een dubbele ontluchtingspijp en wordt vaak gevonden op laag vuur toepassingen zoals boilers. Bouwvoorschriften verschillen per rechtsgebied betreffende specifieke eisen voor elke toepassing . De meeste B - ontluchtingspijp duwt gewoon samen met het volgende stuk en het gebruik klemmen om te helpen bij elkaar te houden de stukken. Hoewel het klemmen van een B - vent aan uw boiler is meestal niet nodig , het maakt gebruik van dezelfde B -vent klem dat de rest van de pijp toepassingen . De klemmen zijn 4 - inch breed en voorzien van een flatscreen . Het is noodzakelijk om de klem rond de buis te vouwen door hand.Things je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Installeer de waterverwarmer Afzuigkap volgens instructies van de fabrikant voor uw boiler . De meeste afzuigkappen hebben drie poten die op de bovenkant van de boiler in de uitsparingen passen . Kopen van 2

Steek het uiteinde van de B ontluchtingspijp in de bovenkant van de afzuigkap mouw. Draai de ontluchtingspijp met de klok mee een kwartslag om het te vergrendelen. Er zijn uitstekende lipjes op de buitenkant van de lip B ontluchtingspijp die overeenkomen met de verzonken inkepingen in de afzuigkap mouw.

Plaats 3 de B vent klem op een vlakke ondergrond met de binnenkant van de klem naar u toe. Bevestig de zelfklevende tule stroken op de metalen strip van de klem aan de boven-en onderkant .

Pick 4 van de B vent klem en buig het rond de naad tussen de B ontluchtingspijp en de ontluchting kap . De klem heeft twee schuine uiteinden met schroefgaten . Druk op de schuine uiteinden bij elkaar en zet de klem met schroeven en de kruiskopschroevendraaier .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073459.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.