Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Folding kastdeur Fix Dat zal niet sluiten

Een opvouwbare kast deur die niet volledig dicht verlaat het gebied op zoek onverzorgd en niet uw kleren verborgen te houden . Een koppige tweevoudig kastdeur vaak moet gewoon een paar aanpassingen te krijgen de deur goed werkt , zodat je vrij kan openen en sluiten zonder obstakels zijn . Het identificeren van de oorzaak van de problemen sluiten van de deur is een essentiële stap in het proces . Leren hoe om te gaan met de meest voorkomende oorzaken van een vouwdeur die niet uitvalt kunt u dit home improvement project op uw own.Things je nodig hebt
Glijmiddel
schroevendraaier
Boor
Universeel mes te pakken
Cirkelzaag
Toon meer instructies
1

Schuif de gesloten deur zo ver mogelijk naar binnen . Kijk langs de bovenkant spoor en langs de onderkant van de deur om te bepalen of er iets is het stoppen van de deur sluit . Kopen van 2

Smeer de scharnieren van de kast deur met behulp van een huishouden glijmiddel verkrijgbaar bij bouwmarkten . Schuif de deur heen en weer op de baan te helpen werkt het smeermiddel in de scharnieren .
3

Verplaats alle items in de kast dat het vrije verkeer van de vouwdeuren belemmeren . Artikelen over de vloer komen het meest voor , maar kijk op de plank om te zorgen dat niets uit te steken en in de weg . Open en sluit de deur weer om te zien of het probleem is opgelost .

Controle 4 de onderste deur beugels aan, zodat ze goed vast zitten . Beveiligde schroeven strak als een van hen zijn los. Boor een nieuw gat in een van beide de muur of op de vloer als de oude schroeven zijn niet in goede conditie, zodat de deur heeft een strakke verbinding met de muur.
5

Draai de stelschroef op de bovenste draaipunt beugel , die is gelegen langs de bovenkant spoor van de deur . Schuif de beugel langs het kozijn om de deur evenwijdig aan de stijl te maken . Draai opnieuw de schroef om de beugel en de deur te beveiligen .
6

Snijd 1/4 tot 1/2 inch van de deur als het haken en ogen op de grond en zorgt ervoor dat het sluiten . Markeer de regel en de score is met een mes voor het snijden van de rand van een cirkelzaag . Zand de rand en sluit deze af voordat u de deur weer op zijn spoor .

Onderhoud voor Hardhout Decks Met Olie

De schoonheid van natuurlijk hout ligt in de rijkdom van de kleur en het uiterlijk van het graan . Na verloop van tijd , al het hout verdwijnt in de zon en wind als gevolg van oxidatie , maar jagers kan helpen het hout te behouden . Terwijl chemische zeehondenjagers zwaar gebruik hebben gezien door de jaren heen , natuurlijke oliën ook dienen als een vochtbarrière voor hout . Om het hout bewaard z

Meer dan ooit