Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe een Luchtinlaatklep installeren onder het aanrecht

Bij het installeren van een aanrecht , je een Luchtinlaatklep moet laten lucht in de afvoerleiding wanneer water wordt doorgespoeld in het. Een Luchtinlaatklep is een one-way klep die de lucht laat in , maar niet uit , zo riool en afvoer gassen niet door te komen . Aanbrengen van de klep op de afvoerleiding gaat om een ​​paar extra stappen, maar het is iets wat iedereen met enige ervaring met het runnen pijp kan beheersen . De klep sluit direct aan op de afvoerleiding onder je sink.Things Je
P -trap en hulpstukken (slot moeren en ringen worden bij de meeste P - traps ) nodig
T - fitting
PVC cement < br > pijp zag
Toon meer instructies
1

Sluit de P -trap naar de gootsteen afvoer uitlaat , door en over de uitlaat schuiven een borgmoer en compressie wasmachine en aandraaien van de moer op de schroefdraad van de P -trap .

Installeer Pagina 2 een T -stuk aan de andere kant ( uitlaatzijde ) van de P -trap pijp tussen de P -trap en het huis belangrijkste afvoerpijp . Indien nodig , knip de bestaande afvoerleiding met behulp van een pijp zaag . Sluit de T -fitting van de afvoerpijp en de P -trap met een PVC cement . Opmerking, als je Luchtinlaatklep komt met zijn eigen T-fitting , betekenis is al het aangesloten op een T -fitting , deze stap overslaan en eenvoudig te installeren tussen de P -trap en het huis van de belangrijkste afvoerleiding .
Goedkope 3

Coat de Luchtinlaatklep met PVC cement en duw de Luchtinlaatklep in de T -fitting .

Laat 4 tussen 4 en 8 uur droogtijd , of zoals aangegeven op uw PVC cement instructies , voordat u de afvoer.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002073282.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.