Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe te vervangen Badkamer Vent Fans Zonder Zolders

Badkamer vent fans helpen verwijderen van geurtjes en vocht . Als de ventilator luid of niet werkt , te vervangen door een nieuwe wordt een gemeenschappelijke doe-het - zelf-project , dat een kleine hoeveelheid gereedschappen en tijd vergt . Het is echter belangrijk dat u de ventilator te meten en je krijgt een van uw lokale huis - bouwer winkel die geschikt is voor uw badkamer . Dit helpt maken het bedienen van de installatie van de nieuwe fan . Wat je nodig hebt
Ladder
Flat - head en kruiskopschroevendraaier
Potlood Plastic pluggen
Toon meer instructies
1

Schakel de elektrische breker naar de badkamer . Controleer de schakelaar en zorg ervoor dat de ventilator is niet betrokken bij het inschakelen .

Snap Pagina 2 de afdekplaat af door het invoegen van een platte schroevendraaier tussen het en het plafond en naar beneden te drukken , terwijl u op een ladder.
3

Schroef de motor door het afsluiten van de schroeven op zijn plaats. Over het algemeen zijn dit kruiskopschroeven . Klik de quick -connect harnas met de motor op zijn plaats .

Verwijder 4 de schroeven waarmee de buitenkant ventilatorhuis op zijn plaats. Trek langzaam de behuizing naar beneden en verwijder de ventilatie kanaal . Schroef de klem vast te houden op zijn plaats .
5

Plaats de nieuwe vent - fan huisvesting in het gat . Als de gaten niet samenvallen met de oude, met een potlood om ze te markeren . Boor de nieuwe gaten met een beetje een maat kleiner dan de schroeven en plaats plastic pluggen in de gaten .

Trek
6 de elektrische kabel door de nieuwe ventilator en draai de klem vast te houden in plaats . Bevestig de vent buis en klem het ook naar beneden.
7

Schroef de nieuwe fan behuizing in het plafond . Sluit de nieuwe motor door het aanbrengen van de snelkoppeling draden , en zet deze vast met de klem voorzien van de nieuwe vent ventilator.
8

Bevestig de nieuwe cover door vast te klikken op de vleugel. Schakel de elektrische hoofdschakelaar en testen van de nieuwe badkamer vent ventilator .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002013247.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.