Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Painter Huur

Terwijl u de eerste schildersbedrijf die je tegenkomt in een lokale map , kan het inhuren van de eenvoudigste , snelste optie is niet altijd de beste . Het inhuren van de juiste schilder voor de job met zich meebrengt versmalling de opties uit verscheidene gegadigden , met de vraag een ieder talrijke vragen om ervoor te zorgen dat zowel u als het bedrijf de omvang van het project te begrijpen , en het bepalen van de mogelijke kosten die betrokken zijn evenals de tijd frame.
Verwijzingen en Referenties

Vraag vrienden , buren en collega's die verf aannemers hebben ingehuurd in de afgelopen vijf jaar voor verwijzingen of aanbevelingen op basis van hun ervaringen . Een persoonlijke aanbeveling kan een beetje meer gewicht dragen dan opmerkingen vinden op willekeurige websites , omdat u uw potentiële zorgen om mensen die je kent voor antwoorden op uw specifieke vragen kunnen stellen . Misschien herinner je je het zien welke huizen op straat geschilderd in de afgelopen jaren , vraag dan de buren wonen in die huizen als ze blij zijn met het verrichte werk, vooral als ten minste een jaar is verstreken . Verf kan er geweldig uit wanneer het eerst toegepast , maar de tand des tijds is het ware teken over de vraag of het werk is een kwaliteit verf baan . Zodra u een aantal verwijzingen, controleer dan de bedrijven die online voor bijkomende referenties , beoordelingen en opmerkingen . Wees bereid om ten minste drie verf aannemers bellen om schattingen te krijgen .
Krijg een Onsite Estimate

Vraag uw versmald pool van potentiële schilders voor een schatting . Wees op uw hoede van enige die bieden schattingen zonder een bezoek aan uw huis - een ervaren aannemer moet metingen van het project ruimte te nemen en potentieel problematische oppervlakken te inspecteren voordat het schatten hoeveel verf , tijd en reparatiewerkzaamheden nodig zijn om het goed te kunnen presteren . Loop door het projectgebied of tonen de aannemer elk gebied dat schilderij vereist , zodat hij een nauwkeurige schatting kan geven . Als je niet te vermelden dat de garagedeur moet ook schilderen, bijvoorbeeld , de schatting zal onjuist zijn en je zult uiteindelijk betalen extra voor het werk . Vraag uw potentiële aannemers als zij verzekerd zijn of als ze deel uitmaken van verenigingen voor schilders - elk van deze betekenen een professionele aannemer . Ook vragen of het werk dat wordt geleverd met een garantie ; Als u niet tevreden bent met enig deel van het project , dient de aannemer aan te bieden aan het probleem te corrigeren zonder extra kosten , binnen reden.
spellen het Bijzonderheden

Vertel uw potentiële schilder zo veel als je kunt over uw verwachtingen van tevoren , met inbegrip van de kleur en de glans van de lak . Bespreek het tijdsbestek voor het gehele project , evenals wat uren en welke dagen werk zal worden gedaan . Als u wilt bijsnijden , kozijnen of details op de veranda leuningen geschilderd in een contrasterende kleur , spelt dit zo goed - het duurt langer voor een schilder om kleine details te dekken dan om grote , gladde oppervlakken te schilderen , dat het potentieel voor extra kosten zorgt .
Get It in Writing

Als u eenmaal een verf aannemer gekozen hebt , vraag dan om een schriftelijk contract spelling van alles wat je over hebt afgesproken , met inbegrip van kosten , tijd en opruimen details. Bijvoorbeeld , het schrapen van de buitenkant van een huis resultaten in dolende verf chips die een puinhoop van uw oprit of uw buurman mag maken; Als u verwacht dat de aannemer om te zorgen voor deze , krijgen schriftelijk. Lees de overeenkomst aandachtig door, zodat het dekt al uw zorgen , evenals de manier waarop potentiële klachten , verf weglatingen of kwesties moeten worden behandeld zodra het project is voltooid .

Vorherige Seite No
Fire Restauratie Feiten & Procedures

Vuur en rook kunnen aanzienlijke schade aan uw huis de muren , de structuur en meubels veroorzaken , zelfs als de brand zelf was relatief klein . Herstellen van een brand kan dagen of weken duren , afhankelijk van de ernst van de schade, maar moet onmiddellijk beginnen om verdere problemen te voorkomen . Het negeren van brandschade kunt u in gevaar van rook , water en chemische schade aan de wonin

Meer dan ooit