Huis Tuin

Huis Tuin

How to Get Rid van Radon

Als hoge radon niveaus zijn ontdekt in uw huis, is er geen twijfel dat het tijd is om de stap naar actie . Radon is een radioactief gas en een belangrijke oorzaak van longkanker , wat betekent dat u en uw gezin lopen het risico op het ontwikkelen van longkanker als je niet ontdoen van de radon krijgen . Zo nijpend als dit nieuwsbulletin mag klinken, het goede nieuws is dat de US Environmental Protection Agency zegt dat je de radon niveaus in uw huis kan verminderen tot 99 procent met een radon reductie systeem . En u kunt deze inspanning te vergroten door middel van verzegeling en ventileren van uw huis .
Instructions
1

Huur een gecertificeerde radon specialist . Neem contact op met de radon kantoor in uw staat voor een lijst van gecertificeerde radon aannemers , die het bereik van uw huis radon probleem kan onderscheiden . Gehoor de waarschuwende woorden van de EPA : " Het verlagen van hoge radon niveaus vereist technische kennis en speciale vaardigheden . Je moet een aannemer die is opgeleid om radon problemen op te lossen gebruiken . Een gekwalificeerde aannemer kan het radon probleem in uw huis te bestuderen en u helpen de juiste behandelmethode te kiezen. "
2

Bestudeer de verschillende radon reductie systemen , zodat u kunt helpen maakte een gefundeerde beslissing . Radon doet zich in de grond en gaat een huis door gaten, spleten en holtes in vloeren , muren en leidingen . Het kan ook in sijpelen door het water via een eigen goed - veel minder vaak door middel van een openbare watervoorziening . Zodra radon gaat een huis , het blijft daar - totdat deze wordt verwijderd . Een van de meest effectieve radon reductie systemen staat bekend als een Het werkt door te trekken radon uit de bodem " actief bodembeheer depressurisatie systeem . " - Voordat het een kans heeft om een woning te betreden . Een dergelijk systeem kan worden geïnstalleerd in een huis - en ontlucht door het dak - of aangebracht op de buitenzijde . Een gecertificeerde radon specialist kan uw huis te inspecteren voor elk detail en bevelen het juiste systeem . Bijvoorbeeld , als uw huis is gebouwd op gravel , zal het gemakkelijker zijn om de lucht te trekken door de grond dan wanneer het gebouwd op klei .
3

Kalefateren scheuren in uw huis stichting, muren , het laagste niveau vloeren en andere openingen . Sluit de klep van de dompelpomp , ook.
4

Houd de ramen in het laagste niveau van uw huis geopend . Als de temperaturen maken dit moeilijk , het opzetten van een raam ventilator , zodat het trekt buitenlucht binnen .

Hoe een aannemer in te huren om uw huis renoveren

Als je gaat om te renoveren uw huis , het inhuren van een grote aannemer is waarschijnlijk de belangrijkste beslissing die u kunt maken. Het beste ding om te beseffen is dat het inhuren van de juiste aannemer om uw huis te renoveren een plezierige proces kan zijn en kan leiden tot fantastische resultaten die u elke dag kunt genieten in uw nieuwe thuis . Wat je camera thuis tijdschriften interne

Meer dan ooit