Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een tegel Installer Huur

keramische of marmeren tegel is een uitstekende vloer materiaal en door het hele huis kan worden gebruikt . Decoratieve tegels worden ook vaak gebruikt voor werkbladen , open haard omringt en backsplashes . Terwijl u zult waarschijnlijk willen om te shoppen voor uw tegels , moet u ervoor zorgen dat u de beste installateur voor de baan huren. Wat je nodig hebt
Gouden Gids
Tegels
Aannemer Referral Services
Toon meer instructies
1

Kijk goed rond en de prijs van de tegel die u wilt van een onafhankelijke tegel leverancier . Uw aannemer kan een leverancier aanbevelen of voor een materiaal vergoeding in het bod , dus het is verstandig om een ​​opgeleide consument. Kopen van 2

Denk na over wat voor soort patronen die u wilt op de vloer of oppervlak u ' opnieuw betegelen . Schets het uit op papier .

Vraag
3 vrienden en familieleden voor de aanbevelingen van de tegel installateurs , of kijk in de Gouden Gids onder " tegel aannemers. "
4

hebben verschillende installateurs komen bij u thuis om de vierkante meters van het project te meten en geven schattingen .

Zorg
5 ervoor dat de exacte materiaal dat u wilt is opgegeven in de biedingen , of u gebruikt een leverancier de aannemer adviseert of je jezelf te leveren van de tegels.

Vraag
6 over de kosten van het hebben van uw oude vloer of aanrecht verwijderd voordat de installatie begint . ( U kunt besluiten om dit zelf te doen , betaalt de installateur extra om dit werk te voltooien , of iemand inhuren compleet anders voor de verwijdering . )
7

Vraag de installateur voor foto's van eerdere banen . Deze stap is met name van belang voor projecten waarbij uitgewerkte ontwerpen of dure materialen .
8

Vraag de aannemers voor referenties uit het verleden klanten . Neem contact op met de referenties en vragen of ze blij zijn met het werk .
9

Selecteer de aannemer met de beste combinatie van prijs en tevreden klanten .
10

een opdracht uit te voeren die duidelijk aangeeft het te gebruiken materiaal , startdatum , einddatum , kosten en betalingsschema . Probeer om up-front deposito's zoveel mogelijk te beperken , en houd het betalingsschema zo nauw mogelijk aansluit bij de voortgang van de werkzaamheden en de levering van de materialen op de site . Als het materiaal in een patroon gelegd worden , zorg ervoor dat een schets tot de overeenkomst wordt bevestigd .

De gemiddelde kosten van een termiet Inspectie

termieten plagen kan duizenden euro schade aan een huis dollars veroorzaken , waardoor het de moeite waard om een ​​professionele inspecteren uw woning voor tekenen van de invasieve insecten. Een termiet inspectie is een visuele beoordeling van de toestand van een structuur , terwijl actief op zoek naar bewijs van termieten plagen . Er zijn vele niveaus van termiet inspectie , elk met een verschi

Meer dan ooit