Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een hardhouten vloer aannemer inhuren

Hardhout is een populaire vloeren keuze . Of u nu de installatie van nieuwe hardhouten vloeren of het hebben van oudere vloeren afgewerkt , het vinden van een aannemer die het beste werk kan doen . Wat je nodig hebt
Gouden Gids
Rekenmachines
elektronische persoonlijke organizers
Telefoons
meetlinten
Aannemer Referral Services
Toon meer instructies
1

Bepaal de gebieden waar u wilt dat de hardhouten vloeren worden geïnstalleerd of afgewerkt . kopen van 2

Meer informatie over de verschillen in de materiële kosten voor diverse vloerbedekkingen als je met nieuwe vloeren geïnstalleerd , en beslissen welk type vloer u wilt gebruiken . ( Zie Tips voor meer informatie over de verschillende opties . ) U kunt winkelen voor vloeren in een gebouw - aanbod op te slaan .
3

Vraag vrienden en familieleden om aanbevelingen te helpen bij het vinden van een aannemer , of kijk op de Gouden Gids onder 'Vloeren '.
4

Heb aannemers komen bij u thuis om schattingen te meten en geven . Krijgt verschillende offertes van concurrerende aannemers.
5

Bespreek de afwerking /coating opties met de aannemer . Heeft u kinderen of huisdieren die maken meer bescherming een must hebben ?
6

Vraag om foto's van eerdere banen zien als u op zoek bent naar een aannemer om speciale werk, zoals uitgebreide parket of inlays doen .
7

weten of elke aannemer is ervaren in het specifieke werk dat u gedaan wilt hebben . Bijvoorbeeld , kan een aannemer zeer hoge kwaliteitsstandaard eiken vloeren te installeren, maar misschien niet voldoende vaardigheden om een ​​complex project met inlays of moeilijke bezuinigingen hanteren .
8

Vraag de aannemers naar referenties en controleer ze . Zijn eerdere klanten blij met het werk dat werd gedaan ?
9

Selecteer de aannemer die biedt de beste combinatie van tevreden referenties en prijs .
10

Maak afspraken met de aannemer te dekken schade aan geschilderde versiering en andere items die kunnen worden beschadigd wanneer het overspuiten of het toevoegen van een vloer. ( Het kan zijn dat het feit dat je zult moeten base lijstwerk herschilderen of raak in een kamer die wordt gewerkt accepteren . )
11

uitvoeren van een contract waarin de te verrichten werkzaamheden , de prijs , betalingsschema , startdatum en de geschatte einddatum . Probeer zo min mogelijk borg te betalen , en een betalingsschema dat past bij de voltooiing van de werkzaamheden en de levering van materialen om de locatie regelen .

Hoe een Exterminator Kies

Verdelgers zijn vaak de sleutel in het voorkomen en behandelen van aantasting van vele soorten ongedierte . Het kiezen van een verdelger die uw behoeften begrijpt en milieu zijn de sleutel tot het houden van uw huis plaag. Instructies 1 Vraag de verdelger hoe lang het bedrijf is in het bedrijfsleven . Kopen van 2 Vraag de verdelger hoe lang hij of zij heeft gewerkt bij het bedrijf. 3 control

Meer dan ooit