Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Het inhuren van professionele Repairmen >> Content

Craftsman Grasmaaier Problemen

Craftsman produceert vele soorten grasmaaiers - alles van cut pad reel maaiers die werken op uw eigen duwkracht , om maaiers die rijden op elektriciteit en benzine . Een meerderheid van de huiseigenaren en landschap professionals gebruiken benzine aangedreven grasmaaiers . Gelukkig zijn de meeste problemen met benzine aangedreven gazon Craftsman maaiers een eenvoudige en goedkope oplossingen . Zoek uit wat de meest voorkomende problemen voor uw benzine aangedreven gazon Craftsman mover , en hoe het oplossen van problemen om te bepalen of en wanneer het tijd is om een professional te krijgen om het te repareren . Wat je
Dopsleutelreeks nodig Heb Bougiedop
Phillips en rechte schroevendraaiers van vele maten
handdoek of een doek
Toon meer instructies
1 < p > Controleer of er sprake is van gras vast tussen de bladen als u niet aan het snoer om de motor van uw Craftsman grasmaaier beginnen zijn . kopen van 2

Meet olie van uw tank om ervoor te zorgen dat er genoeg in de motor als je in staat om het snoer te trekken , maar de motor zal ofwel niet gestart zijn , is het moeilijk om te beginnen , of blijft niet gestart . Als u een elektrische starter , moet u ook de batterij controleren. Als de motor draait , maar niet de motor gaan , kon de vrijloopkoppeling of versnelling gebroken worden en u kan nodig zijn om het te krijgen professioneel gerepareerd .

Prime 3 de motor op de juiste manier - - oneigenlijk priming is een gemeenschappelijk probleem dat kan resulteren in uw motor gemakkelijk te beginnen maar sterven na een paar seconden . Koud weer , bijvoorbeeld , vereist uw motor dubbele van wat het nodig om mooi weer te worden gevuld. Teveel priming kunt uw motor overstromen.
4

Reinig carburateur uw Craftsman grasmaaier met een handdoek of een doek als uw motor ruwweg of ongelijkmatig stationair draait. Als de carburateur schoon lijkt , moet u mogelijk contact opnemen met een technicus om te controleren op luchtlekken of onjuiste afstelling .
5

Onderzoek van uw grasmaaier bougies als uw motor is moeilijk om te beginnen , is ruwweg loopt , of sterft snel. Als uw bougies verschijnen versleten of beschadigd zijn, deze gewoon vervangen.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/hiring-professional-repairmen/1002013091.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.