Huis Tuin

Huis Tuin

Hoeveel kost het om Gas Furnace Coils Reinig in een Zolder

? Een gasoven moet elk jaar of twee worden onderhouden om een ​​maximale efficiëntie te garanderen . Sommige ovens gebruiken een reeks spoelen om warmte en koele lucht door het hele huis . Veel onderdelen zijn niet beschikbaar voor het grote publiek omdat de fabrikanten vereisen vaak een gecertificeerde technicus om het gas oven te handhaven . Coils

De spoelen gebruikt voor het verwarmen of koelen van de woning zijn meestal van koper of aluminium . De spoelen worden opgeslagen in een doos en kan worden verwijderd voor reiniging . De spoelen moeten worden schoongemaakt omdat de spoelbehuizing verwijdert vocht uit het systeem als condensatie. Een drain op de spoelen aangesloten . De spoelen kunnen minerale afzettingen verzamelen uit de condensatie in de tijd.
Schoonmaken

De spoelen worden gereinigd met behulp van oplossing aanbevolen door de fabrikant van de oven of een standaard product gebruikt voor het reinigen van de aluminium of koperen spoelen effectief zonder ze te beschadigen . Een verwarming, ventilatie en airconditioning technicus diensten meestal het complete oven , waaronder het schoonmaken van de rollen .
Cost

Voor het reinigen en onderhouden van een oven in de zolder , de geraamde kosten is $ 50 tot $ 250 op het moment van publicatie . Vervangende onderdelen zijn meestal niet inbegrepen in de service. Oudere ovens kan dus meer kosten aan de dienst , omdat ze extra werk nodig heeft om efficiënt te functioneren . Veel dienstverlenende organisaties bieden een onderhoudsplan , waarvoor een gekwalificeerde technicus onderhoud van het apparaat jaarlijks of om de twee jaar omvat . Inschrijven in een onderhoudsplan kunnen de kosten verlagen omdat het garandeert de service bedrijf bedrijf op een continue basis .
Overwegingen

algemeen , een zolder wordt heter dan de rest van de huis in warme temperaturen en koeler dan de rest van het huis in koude temperaturen . In sommige huizen , de enige optie is om een ​​oven te installeren op de zolder om ruimte te besparen . Zorg ervoor dat de oven is goed onderhouden en regelmatig te controleren om te zien dat het goed is werkt. De extreme omstandigheden kunnen kortere frames voor reiniging en onderhoud vereisen .

Hoe kan ik een erkend loodgieter Zoek

Het vinden van een erkend loodgieter tegen een betaalbaar tarief tijdig kan lijken als een moeilijke taak als je niet al weet een in uw omgeving . Echter, er zijn een paar eenvoudige tips en richtlijnen die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste loodgieter voor uw nood of andere baan . Sanitair noodsituaties en reparaties kan stressvol zijn , maar het inhuren van een bevoegde licentie loodgi

Meer dan ooit