Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zou een verbrande Plug Mean op een Air Conditioner

? Een verbrande stekker op een airconditioner betekent dat ofwel de stekker defect is of het stopcontact dat deze is aangesloten op een probleem heeft . In beide gevallen , de uitlaat zeer waarschijnlijk beschadigd door de warmte die de brandplekken op de stekker veroorzaakt . Verander het stopcontact en probeer vast te stellen of de airconditioner stekker is het probleem . Vervang de Outlet

De stekker gedeelte van een elektrische draad niet erg veel dat mis kan gaan hebben . Het is een set van metalen uitsteeksels dat contact met de clips in het stopcontact te doen om elektriciteit te geleiden naar het apparaat. Als zodanig is de eerste aanname altijd moet zijn dat er een probleem met de uitlaat . Schakel de hoofdschakelaar en vervang het stopcontact of een erkende elektricien het voor u doen .
Inspecteer de Plug

Als de isolatie van de stekker, dat is de plastic of rubberen gedeelte dat je vast te houden terwijl u de stekker in de draad , is beschadigd of verbrand , moet u de stekker te vervangen. Een stekker met een beschadigde isolatie kan een ernstig brandgevaar opleveren en kunnen een elektrische schok veroorzaken bij aanraking. Bouwmarkten verkopen plug kits die kan worden geklemd op het uiteinde van de draad de airconditioner na de oude stekker is afgesneden . Zorg ervoor dat de stekker geschikt is voor de stroomsterkte van uw airconditioner , zoals aangegeven door de bijbehorende gebruikershandleiding.
Test de Reparaties

Sluit uw nieuwe plug in om je nieuw geïnstalleerde stopcontact en zet uw airconditioner . Bewaken het stopcontact en de stekker op tekenen van warmte of verbranding zorgvuldig . Hebben een vriend te wachten in de buurt van de stroomonderbreker , klaar af te sluiten stroom naar het stopcontact als je ziet of ruikt iets .
Bel een elektricien

Als de brandende stekker probleem gaat verder met een nieuw verkooppunt en stekker , het probleem ligt waarschijnlijk in uw elektrische bedrading . Een gekruiste bedrading of kortsluiting kan worden opgelegd , en het traceren van dat soort probleem is niet een doe-het - zelf-project . Elektriciteit is gevaarlijk om mee te werken , en zorg moet worden genomen . Deskundigen raadplegen , en ken je beperkingen .

Vorherige Seite No
Hoe naar het ledigen van de Air Vanaf Zone Valves

Warm water ketels en verwarmingssystemen gebruiken leidingen om warm water te transporteren naar verschillende delen van gebouwen. Deze gebieden worden zones genoemd , en elke zone heeft zijn eigen toevoerleiding , ontluchting of purge klep , thermostaat en radiator of plint . Een probleem dat zich voordoet met gesloten lus leidingsystemen is dat ze kunnen ophopen lucht , stoppen van de stroom war

Meer dan ooit