Huis Tuin

Huis Tuin

Methoden voor het vullen van Spare Kanalen

Een huis kanaalsysteem is wat kan de oven in de bijkeuken te verwarmen of koelen van de hele leefomgeving. De toevoerkanalen verplaatsen de lucht uit de oven naar de kamer , en de terugkeer kanalen het pad terug naar de oven . U kunt de hoeveelheid warm en koud conditioning om het gebouw aan te passen door het invullen van de ongewenste kanalen . Retourkanalen

De return kanalen bieden een pad voor lucht het gebouw terug naar de oven . Deze kanalen zijn meestal de grotere, rechthoekige registers vinden op de boven-of onderkant van de binnenmuren . Een retourleiding diensten verscheidene leveren registers en mag niet worden gevuld . De reden is dat het zorgt ervoor dat de oven ventilator harder werken bij het opstellen lucht terug naar de oven , het vertragen van de snelheid van de beweging van de lucht over zijn warmtewisselaar en het verminderen van de oven de levensduur .
Basement Kanalen

het is gebruikelijk voor huiseigenaar om plug kelder toevoerkanalen omdat ze vinden dat de temperatuur te koud . Dit gebrek aan warmte is door de natuurlijke werking van koude lucht zinken naar het laagste deel van het huis . Als alle leidingen in de kelder zijn gevuld , de ruimte niet meer krijgt een goede luchtstroom . Dit leidt tot een muffe geur kelder omdat de lucht stagneert en het vocht dat zich ophoopt in het laagste gedeelte van het huis is nooit verwijderd . In ernstige gevallen kan dit leiden tot schimmel in de muur systeem .
Tijdelijke Duct
Vul

Tijdens de verschillende seizoenen , huiseigenaren vullen leidingen tijdelijk naar conditionering verhogen in andere delen van het huis . Een methode om dit te bereiken is door het sluiten van de hendels aan de afzonderlijke verdieping registers . Als u volledig wilt afsluiten van de buis , verwijder het register en duw een oud shirt of trui in het kanaal . Gebruik het materiaal niet te ver duwen in het kanaal; anders , zal het moeilijk zijn om het in de toekomst te verwijderen.
Permanente Duct Vul

Als u verwijdert conditioning permanent van een deel van het huis, kunt u cap het einde van het kanaal . Plaats een juiste formaat kanaal kap over het einde van het kanaal , en zet het vast met drie of vier self- taping metalen schroeven . Dicht de verbinding tussen de kap en de buis met aluminiumfolie duct tape .

Hot Water Buisisolatie Maten

Buisisolatie is een van de meest kosteneffectieve manieren om energie te besparen . Buizen houden warmte langer wat betekent verwarmde warm water niet wordt verspild het verwarmen van de leidingen voordat het komt uit de kraan . Dit bespaart energie en is terug te vinden op een lagere totale energieverbruik kosten . Volgens de American Society of verwarming -, koel- en Air - conditioning Engineers

Meer dan ooit