Huis Tuin

Huis Tuin

Wat kan ik doen om condensatie stoppen op mijn Air Conditioner Goten

? Condensatie op airconditioner kanalen is nooit een goed teken . Of de condens vormt op de binnenkant van het kanaal , of aan de buitenzijde op zolder , moeten maatregelen worden genomen om de bron van de condensatie elimineren . Eerst moet je de bron van de condensatie te bepalen. Vocht in Duct of op Registers

Vocht in een airconditioner kanaal kan worden veroorzaakt door onvoldoende luchtstroom in de lucht handler . Dit probleem wordt vaak veroorzaakt door een verstopt luchtfilter . Airconditioner filters moeten regelmatig worden vervangen ; als ze verstopt raken ze kunnen belemmeren luchtstroom naar de handler en leiden tot een ophoping van vocht in de leidingen . Daarnaast zal een verstopt luchtfilter aanzienlijk energie-efficiëntie van uw apparaat en de levensduur verminderen .
Vocht op Flexibele Ductwork

vocht ophoopt op flexibele slang - stijl luchtkanalen kan het kanaal aangeven isolatie heeft afgebroken . Na verloop van tijd , kan het extreme temperatuurverschil en de wrijving van de passerende lucht het kanaal materialen degraderen en vrijkomend . Flexibele leidingen is relatief goedkoop , en het vervangen van de lijnen is een eenvoudige weekend project . Een zweten kanaal kan een kandidaat voor een volledige vervanging te zijn , met alle kosten waarschijnlijk worden terugverdiend in energiebesparing .
Breng de thermostaat

In de hitte van zomer , dit lijkt misschien een krankzinnige suggestie. Het verhogen van de thermostaat temperatuur de temperatuur van de lucht in het kanaal en zal leiden tot een vermindering van accumulatie condensatie aan de buitenzijde van de lijn . Gewoon het verhogen van de thermostaat een paar graden kan alles wat je nodig hebt om je condensatie probleem op te lossen .
Verander de Milieu

Een buis geplaatst in een kruipruimte of kelder is veel meer waarschijnlijk " zweten " condensatie dan een in de hitte van een zolder . Het is contra - intuïtief , maar het verhoogde temperatuur leidt tot een verhoging van de temperatuur van de buis en verhindert de oppervlaktetemperatuur van het kanaal vallen onder het dauwpunt . Dit voorkomt condensvorming op het kanaal en het veroorzaken van schade aan uw huis .

Zijn luchtvoorverwarmers Warmtewisselaars

? Warmtewisselaars spelen een cruciale rol in vele soorten verwarmingssystemen. Of geforceerde lucht verwarming , olie verbrand of heet water systeem , warmtewisselaar verwijderen koude lucht van een systeem en te vervangen door de warme lucht die door een brander eenheid . Luchtvoorverwarmers spelen een indirecte rol in de warmte - uitwisseling. Warmtewisselaars warmtewisselaar functioneert als

Meer dan ooit