Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een gesloten watersysteem te vullen

CV- systemen maken gebruik van water om warmte aan de lucht gaan door een HVAC- systeem . Deze systemen waren zelfs vaker voor in het begin van de twintigste eeuw , zoals radiatoren met behulp van heet water en stoom gevulde woningen , appartementsgebouwen en commerciële gebouwen . Grotere operaties tegenwoordig vaak gebruik van hydraulische systemen voor het koelen en verwarmen hun lucht. Af en toe kan de lucht zich ophopen in het systeem en vereist dat u het systeem te vullen met water te zuiveren van de lucht . Instructies
1

Problemen uw verwarmingsinstallatie door te luisteren naar geluiden van gorgelende in verschillende delen van het watersysteem . U vindt deze geluiden door muren horen wanneer de waterleidingen in een hydraulisch systeem zijn begonnen op wat lucht te nemen . Als ze een te veel lucht , zal het verwarmingssysteem helemaal uitgesneden , dus vermijd deze waarschuwingssignalen niet te negeren.

Shut 2 uit de ketel te vullen kleppen leidt tot onaangetast delen van het verwarmingssysteem, als u alleen wilt delen van de leidingen die moeten worden opgeladen vullen .

Zet
3 op het water bij de klep die van de levering in de ketel , zodat het lopen door de leidingen die heeft gemaakt op lucht. Gewoon omdat het water begint te raken de ketel afvoer , hoewel, betekent niet dat je ontdoen van alle lucht hebt gekregen . Het kan zakken hebben gevormd tussen de ketel en het einde van de pijp .

Na 4 5 minuten , draai de kraan van de aanvoer , en open de andere kleppen . Luister in de door de opgesloten lucht gebieden , om ervoor te zorgen dat het opladen van de leidingen verdreef de luchtzakken .

Hoe een elektrische Steam Vapor drukschakelaar Pas

Een stoomsysteem is vergelijkbaar met een hydraulisch systeem dat het levert de warmte rond een huis via een set van leidingen en radiatoren . Een pressuretrol , of stoom drukschakelaar , is geïnstalleerd op de ketel om de lage en hoge druk punt in de leidingen te controleren . Deze instellingen zijn van vitaal belang voor het systeem veilig en efficiënt te werken . Nooit Pas deze instellingen , t

Meer dan ooit