Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Verwarming en koeling Reparatie >> Content

Korte Fietsen Furnace Problemen

Korte fietsen is een probleem dat zich voordoet met ovens in de herfst of vroege winter wanneer eenheden eerst beginnen lopen of wanneer een oven wordt niet goed onderhouden . De oven zal niet blijven draaien , wat betekent dat het herhaaldelijk doorloopt een volledige cyclus ontsteker - brander - ventilator operatie binnen enkele minuten . Wanneer een oven werkt op deze manier , het verlaagt de energie-efficiëntie en is ook een indicatie van potentieel ernstige verwarming problemen . Beperkte luchtstroom

Gebrek aan voldoende luchtstroom kan een oven veroorzaken korte cyclus . Vuile of verstopte luchtfilters zijn een van de meest voorkomende oorzaken voor een beperkte luchtstroom . Filters moeten elke twee tot drie maanden om vuil en verstopping te verminderen vervangen . Als luchtfilters accumuleren te veel vuil uit de leidingen Reinig het ventilatiesysteem het vuil in de oven te verminderen . Vuile lucht filters resulteren in korte fietsen omdat de ventilator niet genoeg lucht kan leveren aan de warmtewisselaar om het voldoende afkoelen. Dichte , high-efficiency filters kan ook dit probleem veroorzaken omdat ze overdreven doorstroming beperken .
Geblokkeerd Air Registers

Een soortgelijke situatie bestaat ventilatiegat is geblokkeerd registers . Onjuist kamer ontwerp kan leiden tot verstopping van de ventilatieopeningen te wijten aan meubels of andere voorwerpen geplaatst op aanbod of terugkeren registers , die ook de luchtstroom kunnen beperken .
Airconditioning Coils

Een andere aandoening die kan invloed hebben op de luchtstroom is vuil airconditioning spoelen . Verdamperspiralen die koele een gebouw helpen bevinden zich meestal boven de oven . De functie van deze spoelen is warmte uit de atmosfeer te verwijderen . Vuil op de spoelen blokken luchtstromen en kon korte fietsen in zowel de verwarming en koeling seizoenen veroorzaken .
Thermostaat Locatie

om een ​​goede werking te garanderen , zet de thermostaat op een binnenmuur in een vaak bezette ruimte van het huis . Thermostaten uit de buurt van het aanbod registers worden geplaatst als deze kunnen invloed hebben op de hoeveelheid geproduceerde warmte , waardoor de unit zichzelf uit voordat er voldoende verwarming plaatsvindt . Het gebied moet ook vrij zijn van tocht , zonlicht en andere effecten veroorzaakt door ramen zijn.
Oververhitting

Nieuwere ovens hebben veiligheidsvoorzieningen die algemeen temperaturen, met inbegrip van een thermostaat te controleren, ook bekend als de bovengrens apparaat in de eenheid die schakelt de oven als het apparaat vindt de oven oververhit tot het punt waar scheuren kunnen optreden in het metaal of een brand zou kunnen beginnen gemonteerd . Losse of gebroken ventilator riemen en vuile ventilatorbladen kan ook leiden tot deze aandoening .

Thermostaten kunnen ook worden vuil , die kunnen interfereren met de bewegende delen in de oven en lood af te sluiten . Elektrische schakelaars op de meeste thermostaten kunnen ook mislukken met de leeftijd , wat leidt tot korte fietsen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1002073235.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.