Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Verwarming en koeling Reparatie >> Content

Waarom is het belangrijk voor uw huis Furnace maak je een volledige verbranding reactie

? Uw gezondheid en de gezondheid van uw familie kan in gevaar komen als uw oven is niet in staat om een volledige verbranding reactie hebben. Onder andere dingen , moet uw oven " ademen" om zijn brandstof volledig verbranden , schoon en efficiënt . Veel ovens hebben veiligheidsvoorzieningen om ze te sluiten in geval van een storing , maar je moet nog steeds bewust zijn van hoe uw oven wordt verondersteld te werken . Belang van Air

Volledige verbranding van een brandstof vergt veel van de lucht. Bijvoorbeeld , volledige verbranding van een kubieke voet aardgas vereist 10 kubieke meter lucht. Dit betekent dat uw oven heeft een constante bron van verse lucht tijdens het gebruik . De oven zal de lucht trekken uit uw huis , tenzij de oven heeft een eigen aparte inlaat voor buitenlucht . De voornaamste bijproducten van volledige verbranding van brandstof en lucht zijn koolstofdioxide , waterdamp en enkele sporen van stikstofoxiden . Als uw oven niet verkrijgen van de juiste mengsel van brandstof en lucht als gevolg van een mechanische storing of onvoldoende ventilatie , zal het produceren veel dodelijke koolmonoxide dat kan opbouwen tot een punt waar het kan verwonden of doden u .
< br >
koolmonoxide

koolmonoxide gas is kleurloos , geurloos en smaakloos , maar dodelijk. De symptomen van koolmonoxidevergiftiging zijn aanhoudende , ernstige hoofdpijn die vaak van invloed op meerdere familieleden. De hoofdpijn meestal gepaard gaat met misselijkheid , braken en een algemeen gevoel van zwakte en verwarring . Als u deze symptomen ervaart, verlaat het huis om te zien of ze opruimen . Als ze dat doen verdwijnen wanneer u weg bent van uw huis, moet u koolmonoxide vermoedt en bel uw brandstofleverancier of verwarmen technicus om uw oven gecontroleerd .
Voorkomen
Problemen < br >

U moet uw oven geïnspecteerd door een verwarmings- technicus elk jaar voor het stookseizoen begint. De controle behoort ook het reinigen en afstellen van de branders , het veranderen van brandstof-en luchtfilters , en smeren motoren en controles zoals voorgeschreven in het onderhoud oven handleiding. Je moet ook koolmonoxidemelders te installeren op elke verdieping van uw huis dat zal een alarm klinken wanneer ze zin de aanwezigheid van dit gifgas . De meeste huishoudelijke koolmonoxidemelders stekker in een standaard stopcontact of kan worden hard-wired in het elektrische systeem van het huis.
Trouble Tekenen

Bepaalde symptomen bij uw oven moet worden onmiddellijk uitgecheckt door een technicus . Elke abnormale gerommel of ploffend geluid uit je oven moet worden uitgecheckt. Goed functionerende branders hebben zelfs verticale of horizontale vlammen . Als de vlammen zijn oneffen of mager duidelijk in een richting , dan kunt u een vuile brander of scheuren in de oven hebben . De fijn zwart poeder bekend als roet is een symptoom van onvolledige verbranding . Als je ziet roet in je verbrandingskamer , moet u uw brander afgesteld en uw oven gecontroleerd op scheuren in de warmtewisselaar . Herhaalde korte cycli van drie minuten geven een thermostaat of brander is niet goed ingesteld .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1002073028.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.